|
 | | |
| Autor | Správa |
camo
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 05.09.2009 Príspevky: 1176 Bydlisko: Lehota pod Vtáčnikom
 | Zaslal: Pi 16.12.11 23:47 |   |
No dovidenia...
Mám hneď dva problémy: http://camo.tym.sk/fora/TEST1.php
1. mám funkciu changeBaner, ktorá sa má vykonať každých 7 sekúnd. Keď to spustíte, je všetko v poriadku. Ale ak prejdete na inú záložku v browseri, alebo minimalizujete okno a potom sa vrátite späť, tak to začne blbnúť. Úplne prestane rešpektovať ten 7 sekundový interval a ani opacity sa nemení, len to preskakuje. Dal som pod tým obrázkom vypisovať hodnotu globBan, podĺa ktorej sa má nastavovať opacity.
2. IE mi na riadku | kód: | | id_headIMG2.filters.alpha.opacity=globBan*10; |
vo fcii. changeBaner2 vypisuje, že id_headIMG2.filters.alpha.opacity is null or not an object. Nechápem prečo
Môže mi s tým niekto pomôcť? |
| |
    |
 |
Ďuri
 Administrátor
 Založený: 11.08.2007 Príspevky: 3785 Bydlisko: Brno
 |
Ad 2 - nejakyelement.filters je nejaky objekt, ktory je nejakou kolekciou vsetkych filtrov definovanych na danom elemente; musis vybrat z tychto filtrov konkretny jeden, ktory chces upravovat. Na MSDN sa pouziva syntax nejakyelement.filters.item(0), takze skus pouzit to. |
| |
    |
 |
camo
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 05.09.2009 Príspevky: 1176 Bydlisko: Lehota pod Vtáčnikom
 | Zaslal: So 17.12.11 22:36 |   |
Ten IE som našiel vyriešený tu: http://www.quirksmode.org/js/opacity.html
Ale aj tak necháme, lebo v inom scripte to normálne používam. Nechápem...
Ale to časovanie stále nechápem
EDIT:
No tak ten IE to potrebuje mať zadeklarované v CSS /#headIMG2{filter:alpha(opacity=100); opacity:1;}/ aby som mohol použiť ten zápis čo mi nefungoval. Teraz neviem pre ktorý sa rozhodnúť
Už teda len to blbnutie časovača potrebujem vyriešiť.
// pridané po 21 hodinách 44 minútach od posledného príspevku
EDIT:
Tak pre informáciu, problém bol v použití setInterval. Prepísal som to na setTimeout a všetko začalo fungovať. Ak to vie niekto vysvetliť, tak môžte, lebo ja moc netuším... |
| |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |