IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @246
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Hračky pre bábätká

Výber z najširšej ponuky hračiek pre bábätká IKEA. www.ikea.sk

EUROSOFA sedačky

Takmer výpredajové ceny nových sedačiek. Zľavy až 35% a doprava zadarmo. www.eurosofa.sk

LED Hodinky SHARK €39, -s DPH

Akcia - poštovné úplne zadarmo! Akcia! Pánske Hodinky Shark zľava 70% www.toppredaj.sk

referatyzababku.sk

Seminárky, bakalárky, diplomovky. Kvalitne, rýchlo, originálne a lacno. www.referatyzababku.sk

Zviditeľnite sa s PPC reklamou

Efektívny typ reklamy! s Etargetom platíte iba za klik a nie za zobrazenie. www.etarget.sk

PREKLAD: Avatar creator SK

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
JanoF
Správca fóra
Správca fóra

Založený: 01.05.2005
Vek: 26

PríspevokZaslal: Po 29.01.07 16:07Odpovedať s citátomNávrat hore

kód:
$faq[] = array("--","Generátor Avatarov");
$faq[] = array("Čo je to ?", "<strong>Generátor Avatarov</strong> používa sa na vygenerovanie avatarov pre toto fórum, ktoré uživatelia následne môžu použiť ako ich avatar.");
$faq[] = array("Aká je toto verzia?", "Tento generátor avatarov je verzia 1.2");
$faq[] = array("Ako ho môžem získať?", "Choď na stránku http://www.winsrev.com/");
$faq[] = array("Mód je nainštalovaný, ale ja ho nikde nevidím, prečo?", "Musíš sa prihlásiť pokiaľ chceš používať  generátor avatarov.");
$faq[] = array("Ako si uložím avatar ktorý som vyrobil/a?", "Pod avatarom, ktorý bol vygenerovaný by mal byť link, v ktorom je: <strong>Klikni sem pre pridanie tohto k tvojmu avataru v profile</strong> po kliknutí sa zjavý správa, ktorá ťa informuje o zmene.");
$faq[] = array("Žiadna z uvedených rád mi nepomohla. Čo mám spraviť?", "Ak stále máš problém a žiadna z uvedených rád ti nepomohla, kontaktuj administrátora fóra. Ak máš nejakú všeobecnú otázku ohľadom generátora avatarov, navštív fórum o generátore avatarov.<a href='http://www.winsrev.com/forum/'>here</a>. ");

Skrinka: Nexus Morpho & Enermax UCTB12P | Zdroj: Enermax EMG800AWT 800W | Základná doska: Asus Rampage III Gene | Procesor: Intel Core i7 990X Extreme Edition 3.46 GHz & Scythe Susanoo SCSO-1000 | Pamäť: Kingston HyperX XMP 24 GB DDR3 1600 MHz | Grafická karta: Asus GeForce GT 440 1 GB DDR3 & Thermalright HR-03 | Pevný disk: Intel SSD 510 Series 250GB | Optická mechanika: Plextor PX-820SA | Čítačka kariet: Akasa AK-ICR-11 | Klávesnica: Logitech G19 | Myš: Logitech G9x & Razer Kabuto | Monitor: 24" LCD Eizo FlexScan S2431WE | Reproduktory: Logitech Z-2300 | Operačný systém: Microsoft Windows 7 & FreeBSD 9 | Spotreba: Idle - 200W / Burn - 400W | Mobil: Nokia N9
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď