IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @838
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

OPIS Engineering, s.r.o

Ventilátory Nidec, Oriental motor vhodné do počítačov a domácich spotrebičov. www.opis.sk

Notebook iba za 149,85€, akcia

Dell D410,12.1"LCD, P-M 1.86Ghz, Windows XP v cene, skladom iba 20ks! www.gigacomputer.sk

Vyskúšajte Samsung

Hľadáte technológie budúcnosti a skvelý dizajn? Zažite dotyk štýlu. www.samsung.com

Absolvovali ste chemoterapiu?

DetoxiPan GOLD zmierni jej bočné účinnky Testovaný a patentovaný japonský produkt www.detoxipan.sk

Zmeňte svoje zamestnanie

Zmluvný podklad, práca 4 - 8 hod. denne. Z domu, cez internet. Príjem 800€/mes. www.pracujefektivne.sk

"prefuknutie" notebooku

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
M@Xo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.03.2008

PríspevokZaslal: So 13.06.09 16:59Odpovedať s citátomNávrat hore

Cafko.. chcem sa opytat, ci by ste mi nevedeli pomoc... mam starsi notebook a dost sa mi prehrieva.. ale neviem ako sa moze dat rozobrat a precistit..

Vdaka
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkypeGoogle Talk
Milan.H
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.01.2009

PríspevokZaslal: So 13.06.09 17:42Odpovedať s citátomNávrat hore

Odskrutkovat, dať dole kryt, prefuknut napr.kompresorom, pripadne prepastovat chladiče.

nerobme si ťažkú hlavu z debilov čo nám ani po členky nesiahajú, buďme radi že my dačo dokážeme a smejme sa im akí sú sprostí, lebo budúcnosť sveta neni vo feťákoch ale v múdrych ľuďoch
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
M@Xo
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 13.06.09 18:13Odpovedať s citátomNávrat hore

tebe sa to povie.. ked som nikdy predtym nerozoberal notebook
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkypeGoogle Talk
Milan.H
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 13.06.09 18:14Odpovedať s citátomNávrat hore

tak iné riešenie nepoznám

nerobme si ťažkú hlavu z debilov čo nám ani po členky nesiahajú, buďme radi že my dačo dokážeme a smejme sa im akí sú sprostí, lebo budúcnosť sveta neni vo feťákoch ale v múdrych ľuďoch
OmeGa
Moderátor
Moderátor

Založený: 13.01.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: So 13.06.09 19:53Odpovedať s citátomNávrat hore

http://www.alza.sk/nexus-grade-airduster-professional-d126622.htm
s tym to vyfukas jedna radost. alebo ak mas znameho s kompresorom... nech sa paci

PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: So 13.06.09 22:17Odpovedať s citátomNávrat hore

M@Xo napísal:
tebe sa to povie.. ked som nikdy predtym nerozoberal notebook

tak to daj niekam do servisu, lebo ine riesenie neni a bez rozobratia to poriadne nevycistis.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
M@Xo
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 14.06.09 10:15Odpovedať s citátomNávrat hore

to som uz nad tym premyslal.. ale .... asik by som to skor skusil sam.. teraz som si kupil chladiacu podlozku a ta taplota sa viditelne zmensila..
McRae
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.03.2007

PríspevokZaslal: Ne 26.07.09 22:57Odpovedať s citátomNávrat hore

pocuvaj neviem naco vymyslas vsetko je raz po prvykrat.... vsetko si rozober a odporucam hlavne kde mas ventilator to poriadne vycisty so stetcom a prefukaj.. vela to pomoze ja som mal taky problem ze som tam mal tolko zhusteneho prachu dokopy ze to bol chumac prachu a zastavilo mi chladic a bolo 92 stupnov... a vyplo notes.. a som cistil a teraz ide super
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
Milan.H
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 27.07.09 10:22Odpovedať s citátomNávrat hore

mám jednu blbú otázku, ak je ten notebook ešte v záruke a ja ho rozoberiem aby som ho "prefukol" stratím právo na záruku??

Bamma_boy
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.04.2009

PríspevokZaslal: Po 27.07.09 10:59Odpovedať s citátomNávrat hore

myslím, že vo vnútri je pečať ktorú keď porušíš tak prídeš o záruku, aspoň na mojom to tak je. Zadné krytky zhodím a dostanem sa ku HDD, RAM, Wifi, no ak chcem zhodiť celý kryt musím aj klávesnicu a tam už je cez šrób nálepka

IT servis a poradenstvo..Žilinský kraj..
Lacno, rýchlo, spoľahlivo..
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
foxXx
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.09.2008

PríspevokZaslal: Pi 25.09.09 13:12Odpovedať s citátomNávrat hore

tak ako prečistiť notebook ktorý je v záruke? tiež by ma to zaujimalo lebo chladič už dosť zaprášený mám dávam tomu ešte pol roka a bude to treba prefukať

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.07.2005

PríspevokZaslal: Po 05.10.09 23:55Odpovedať s citátomNávrat hore

kazdopadne ked budes prefukovat ten ventilator, najprv mu zafixuj nejak lopatky, ja pouzivam spilku resp tenky ale tvrdy kus drotu ktory tam len strcim. pretoze ked tam fuknes silny tlak vzduchu, tak sice vyfukas velke mnozstvo prachu ale zaroven roztocis ten ventilator na otacky, ktore pri beznej prevadzke nikdy nedosiahne a tym muposkodis loziska a hluk a problemy su na svete:)

to iste robim ked si pravidelne (2x do mesiaca) prefukujem velky PC kompresorom ktory som dostal ku nafukovacej posetli (super masinka z METRA). ventilatorom zafuxujem lopatky a mozem fukat o sto sest.

J.

dingo27
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.02.2007

PríspevokZaslal: Pi 11.12.09 20:30Odpovedať s citátomNávrat hore

nefukaj, ale vysavaj! fukaju iba d/*-*/b

zober vysavac a stetcom pomahaj vysavacu
fukanim iba presunies prach z miesta na miesto (napr. do lozisiek) zatial co pri vysavani pojde bezpecne do vysavaca
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď