| Autor | Správa |
zmija31
 Užívateľ
 Založený: 07.04.2006 Príspevky: 3073 Bydlisko: Nitra
 | Zaslal: Po 23.06.08 21:37 |   |
zdravim mam doma klasicke modre neony, a potrebujem jeden snich predlzit ale ak to norlane spravim tak mi svieti iba polovica s neonu.... pls newietie ako by som mohol ten kabel predlzit??? dakujem |
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo .... | |
    |
 |
Stvanec
 Užívateľ
 Založený: 11.03.2008 Príspevky: 24 Bydlisko: Šamorín
 |
fotka by pomohla ako by sa to dalo inak riesit ale skorej by som predlzil zdrojovy kabel abo niektory iny ale nie ten ktore ide z inventoru do neonu tam je to vymerane presne na ten kabel a ked to zmensis alebo predlzis bud bue menej svietit alebo ho odpalis ... |
| |
  |
 |
zmija31
 Užívateľ
 | Zaslal: Ut 24.06.08 14:08 |   |
njn lenze ja potrebujem inventor nechat tam kde je a predlzit ten co ide s inventora do neonu... |
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo .... | |
    |
 |
The Devil
 Užívateľ
 Založený: 20.12.2005 Príspevky: 193 Bydlisko: Košice city
 | Zaslal: Ut 24.06.08 21:47 |   |
Skús tie káble oddeliť od seba ktoré vedú od invertora ku katóde. Mal som rovnaký problém, asi sa v nich nejak indukovalo napätie a to sa šahalo.. |
| |
     |
 |
zmija31
 Užívateľ
 | Zaslal: Ut 24.06.08 21:50 |   |
vidis njn to je indukovany prud.... ok thx |
    |
 |
kruzin99
 Užívateľ
 Založený: 30.07.2008 Príspevky: 40 Bydlisko: Zlaté Moravce :)
 | Zaslal: St 30.07.08 19:03 |   |
Ja som mal podobný problém ako mas ale ja som ho nemal kvoli indukovanému prúdu ale kvoli úplne banálnej veci zlomenému káblu pri neone dlhe hodiny som rozmysllal preco svieti iba cast a som robil reviziu kablov a prisiel som teda na to  |
| |
  |
 |
|