|
 | | |
| Autor | Správa |
andrej
 Užívateľ
 Založený: 14.10.2005 Príspevky: 8
 | Zaslal: Ut 06.12.05 23:05 |   |
Ahoj.Potřeboval bych malou radu.Snažím se nějak vymódit bednu Eurocase.Už jsem v ní udělal okno a osvítil modrým neonem ale vůbec nevím jak upravit předek.Poradí někdo plz?
 |
| |
     |
 |
jaffar
 Užívateľ
 Založený: 12.10.2005 Príspevky: 722 Bydlisko: blawa ne?
 | Zaslal: St 07.12.05 18:33 |   |
no idealne by bolo ju zhodit a nahodit tam daco vlastnej vyroby ale ked na to nemas cas/chut/material tak je riesenie napriklad prasknut tam ako dvierka dake farebne plexo alebo trebars tam dat dieru na fan + mriezku alebo co ta len napadne..daky ten displej...btw tie kable si cim 'flexoval'?izolepou?  |
_________________ Toto je náš svět, svět aut s motorem vzadu, krása okřídleného šípu. Jezdíme s nimi proto, že je máme radi, mohli by jsme jezdit pořád, pokud by ti nenažranci nezlikvidovali veškeré nahradní díly na naše miláčky. My jezdíme dál....... a řikají, že jsou to šroty. Existujeme bez barvy pleti, bez národnosti, bez náboženské zaujatosti.... a vy nás chcete dostat ze silnic. Vy vyrábíte atomové bomby, vedete války, vraždíte, podvádíte, a lžete nám a pokoušíte se, abychom věřili tomu, že je to pro naše vlastní dobro, přesto zvyšujete požadavky u STK. Jsem škodofkár a mým zločinem je jezdit škodofkou. Neposuzujeme auta podle toho jak jsou hlučný, oblepený plastama, ale podle toho jak jsou jednoduchý a je možno je kdykoliv v polních podmínkach opravit. Jsem škodofkár a toto je můj manifest, můžete zastavit jednotlivce, ale nemůžete nás zastavit všechny... | |
      |
 |
andrej
 Užívateľ
 Založený: 14.10.2005 Príspevky: 8
 | Zaslal: St 07.12.05 18:59 |   |
|
     |
 |
maugggly
 Užívateľ
 Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1740 Bydlisko: Topolčany Vek: 30
 | Zaslal: Po 17.09.07 21:02 |   |
no ja sa chystam prerobit tu istu bednu..som zvedavy ako mi to pojde..len ma seru take veci ako material...trosku som uz premyslel ako spravit predok..snazim sa daco urobit ..potom bnahodim aj obrazky |
| |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |