IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @830
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

LCD monitor Samsung

Jemné línie, špičkový dizajn a elegancia v každom aspekte. www.samsung.com

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Náhradné diely pre Peugeot

Výhodne, z najväčšieho vrakoviska na Slovensku hneď za Bratislavou. autolandia.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Preblikovanie externého LCD s NB Asus x52n

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
skanzen
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.12.2008

PríspevokZaslal: Št 17.03.11 14:20Odpovedať s citátomNávrat hore

Páni, len dnes som dostal mesiac starý NB Asus x52n(ATI Mobility Radeon HD 4200) z opravy a nezdá sa mi preblikovanie pripojeného LCD(nezhasne na dlho, len blikne), pred tým to nerobilo ani s pokazenou RAMkou(preto bol v oprave, kde ju vymenili) Displej na NB nebliká, len ext. LCD.

Máte nejaké skúsenosti(?), alebo je to v norme? No, ako vravím predtým to nerobilo ani s poruchou RAM.

PS: Značku ASUS nepovažujem za nejaký druhoradý produkt, ale mam to zariadenie mesiac a nemám z toho dobrý pocit. Čakal som lepší výkon ako na MSI Wind -Atom 1,6MHz, 2GB RAM(dokáže bez blikania pripojený LCD- napr.)

PC: MS Windows 7 Home Premium 64-bit, CPU AMD K10, 45nm technológia, RAM 3,00 GB Dual-kanál DDR3 @ 533MHz (7-7-7-20), Základná doska ASUSTeK Computer Inc. K52N (CPU 1), Grafická karta Generic PnP Monitor (1366x768@60Hz), AMD M880G with ATI Mobility Radeon HD 4200, Pevné disky 313GB Western Digital WDC WD32 , SATA Disk Device (SATA), Optické jednotky TSSTcorp CDDVDW TS-L633C SATA CdRom, Audio Realtek High Definition Audio
GSM: Nokia E72
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
brmbo
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.01.2009
Vek: 32

PríspevokZaslal: Št 17.03.11 14:53Odpovedať s citátomNávrat hore

no nemusi to byt hned vadnou grafikou, skusal si reinsta ovladacov ako aj poriadne nastavit externe LCD s bookom?

neposkytujem poradenstvo cez SS, skype ani ICQ, na takéto veci je tu toto skvelé forum... ďakujem za pochopenie
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
skanzen
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 18.03.11 10:27Odpovedať s citátomNávrat hore

reinstal ovládačov som neskúšal, na podpore som našiel priamo drivre od HD 4300.

Nastaviť LCD s bookom...no neviem čo presne sa dá nastaviť(a kde)...

// pridané po 21 minútach od posledného príspevku

Index hodnotení bolo pôvodne 4.2, preinštaloval som ovládače a teraz je index 4.0

Prečo mi kleslo skóre?

...a LCD tuším prestalo blikať, nezobrazujú sa ani blikajúce riadky(pixel vysoké)

// pridané po 18 hodinách 38 minútach od posledného príspevku

...tak bliká ďalej

PC: MS Windows 7 Home Premium 64-bit, CPU AMD K10, 45nm technológia, RAM 3,00 GB Dual-kanál DDR3 @ 533MHz (7-7-7-20), Základná doska ASUSTeK Computer Inc. K52N (CPU 1), Grafická karta Generic PnP Monitor (1366x768@60Hz), AMD M880G with ATI Mobility Radeon HD 4200, Pevné disky 313GB Western Digital WDC WD32 , SATA Disk Device (SATA), Optické jednotky TSSTcorp CDDVDW TS-L633C SATA CdRom, Audio Realtek High Definition Audio
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
brmbo
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.01.2009
Vek: 32

PríspevokZaslal: Pi 18.03.11 12:50Odpovedať s citátomNávrat hore

vadny kabel, neskusal si iny?

// pridané po 50 sekundách od posledného príspevku

co je to za monitor? skusal si ho aj inde nez na tom booku, nebude chyba prave v nom?

neposkytujem poradenstvo cez SS, skype ani ICQ, na takéto veci je tu toto skvelé forum... ďakujem za pochopenie
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
skanzen
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 22.03.11 10:23Odpovedať s citátomNávrat hore

preinštaloval som win7, pomohlo

Zaslať odpoveď