IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @731
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Chceš prestať fajčiť?

Vzdaj sa zavislosti - el. cigareta, bez tabaku, popola a smradu. www.news2channel.net

Schudla som 15kg za 4 týždne

Zisti tajomstvo perfektnej postavy! Prečítaj si môj príbeh a zisti ako. www.janinblog.com

Našiel som spôsob bieliť zuby.

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Káva priamo z plantáže

Malý rozdiel v cene, no obrovský rozdiel v chuti a aróme. Skutočná káva od 5,50 € www.coffeein.sk

Luxusné Hodinky SHARK Akcia!!!

Akcia - poštovné úplne ZADARMO! Výpredaj zľavy až do 75% www.toppredaj.sk

Pravidlá sekcie Windows & vysvetlivky nadpisov

Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!
AutorSpráva
johny128
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 09.05.2005

PríspevokZaslal: Ne 15.05.05 11:06Odpovedať s citátomNávrat hore

Pred zalozenim noveho threadu pouzivajte tlacitko HLADAT, ci tu uz nieje podobny problem vyrieseny. Ak nic nenajdete, tak svoje temy formulujte takto:

1.Pouzivajte zrozumitelne nazvy threadov - pokuste sa obshiahnut svoj problem uz v nazvu, nepiste ziadne POZOR! alebo POMOC! , tym si moc nepomozete Priklad
    takto nie napísal:
    POMOC!! nenabehne mi windows!, som v haji!!!

spravne by to mohlo byt
    citácia:
    Problem s nabiehavanim windowsu

2. warez, nie je povoleny! propagovanie nelegalneho softwaru, ci uz odkazmi, alebo priznavanim sa ich nechutneho pouzivania sa tvrdo tresta
    3. redukujte pls pocet smajlov, paleta je tu velka, ale toto je forum a nie omalovanka
    4. nepiste userom spravy cez forum alebo icq nech vam pomahaju, kto vie ako pomoct, napise, kto nevie mlci, zbytocne ho budete otravovat
    5. flame windows vs. linux alebo xyz rulezz nie su povolene, propagujeme slobodu nazoru, tak na to nezabudajte

Ked ma nieco este napadne, tak napisem, zatial si teda uzivajte, piste, pomahajte, thx

ad nadpisy :
pokial chcete pisat len bezny prispevok, nieco sa opytat a tak, drzte sa pravidiel popisanych hore
pokial chcete prispiet nejakym manualom, vysvetlivkou ako nieco spravit, prispevok oznacte [guide] (po anglicky prirucka) , cize napr
[guide]uprava start ponuky

aby tu v tom bol prehlad sam dneska pridam jeden guide na ukazku..v pripade nejasnosti ma kludne kontaktujte na icq, 287903961 ale na maily, viz podpis, tie najlepsie prirucky samozrejme faqnem

Samozrejme pred spytanim sa hlupej otazky pouzite google.

enjoy

\\OmeGa: upravene 1.6.2008
\\OmeGa: zoznam "oddolezitenych" tem
http://www.pcforum.sk/faq-casto-kladene-otazky-uzitocne-rady-vt88375.html#775806 -26.3.2010
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!