IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @827
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dane a účtovníctvo v praxi

Aktuálne odborné informácie pre daňových poradcov, účtovníkov, audítorov. www.daneauctovnictvo.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Faktúry pre živnostníkov

Nástroj pre malých podnikateľov na faktúry a účtovnú evidenciu (video). www.superfaktura.sk

Auto od PROFI CREDIT

Využite rýchlu bezúčelovú pôžičku a vyhrajte nové auto ŠKODA Fabia ! www.proficredit.sk

Zákaznícka zóna Môj Orange

Pozrite si podrobný rozpis hovorov, spotrebu alebo si aktivujte služby. www.orange.sk

Prasknuty lcd?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
P€PoX
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.12.2006
Vek: 21

PríspevokZaslal: St 11.05.11 20:38Odpovedať s citátomNávrat hore

Na lcd sa mi objavila taka jak mini prasklina, resp. "dierka" o velkosti cca 2 pixelov, ked prejdem po lcd rukou tak citim ze je tam dierka. Ale nechapem ako sa to tam objavilo Vcera tam nebolo nic, a kazdy kto ma pristup k pc tvrdi ze do lcd nic nehodil ani nic podobne...ah bud sa mi boji niekto priznat ze daco je*ol do lcd alebo sa to tam objavilo samo Otazka: Je vobec mozne aby lcd praskol sam nejakou vyrobnou chybou? aj ked odpoved asi uz poznam

CPU: Intel Core 2 Quad Q9650 /OC 3.8Ghz, 1.28V/ CPU Cooler: CoolerMaster Hyper 212+, MB: Gigabyte EP35-DS3 GPU: MSI R5850 Twin Frozr II/OC 875/5000Mhz/ , RAM: 2x2GB DDR2 A-DATA EE Vitesta/OC 1015Mhz, 5-5-5-18, 2.0V/, PSU: Seasonic S12II 520W + be quiet! Silent Wings 120mm, HDD: Samsung SpinPointF1 320GB, Sound card: Asus Xonar D1, Headset: Roccat Kave 5.1, LCD: Dell U2312HM 23" Mouse: Logitech G9X+Razer Goliathus Control Edition, Keyboard: OCZ Alchemy Elixir

See you on the battlefield!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: St 11.05.11 22:40Odpovedať s citátomNávrat hore

taketo daco sa same nestane a chovanie ostatnych je beznym javom, ked sa dodrbka nieco, co pouziva viac ludi.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď