|
 | | |
| Autor | Správa |
Yaxley
 Užívateľ
 Založený: 12.10.2010 Príspevky: 37 Bydlisko: Námestovo Vek: 18
 | Zaslal: Ut 20.12.11 19:20 |   |
Nazdar chalani chcem naskytla sa mi príležitosť isť toto leto do Nemecka a chcem sa spýtat či nemá niekto skúsenosť zo zberom uhoriek v Nemecku. Aké su vaše postrehy ako sa tam žilo aka bola práca penažné ohodnotenie a tak dalej proste čo vas napadne  |
| |
  |
 |
david3504
 Užívateľ
 Založený: 26.07.2008 Príspevky: 3559 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Ut 20.12.11 19:25 |   |
zber uhoriek v nemecku? Majú tam tolko prisťahovalcov ktorí su ochotní robiť akúkoľvek podradnú prácu, že toto musí byť buď über podradná a zle platená práca, alebo to bude nejaký odrb, pretože som v živote nevidel uhorky pestované v nemecku |
_________________ Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM: 2x 2GB DDR2 800MHz Kingston, HDD: 500GB 5400RPM, Win 7 Home Premium, Mouse: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7) | |
     |
 |
Kuboo
 Užívateľ
 Založený: 26.11.2011 Príspevky: 23 Bydlisko: Tvrdošin <->Namestovo
 | Zaslal: Ut 20.12.11 19:32 |   |
od nas chodia do nemecka na zber uhoriek ženy,bez problemov ale aj tato praca je dosť namahava aj ked sa to nezda,ale treba davať pozor ,lebo minule tam bola tu z oravy skupinka mladych ludi,tym po prichode zobrali občianske (vraj potrebne papierovačky atd),mali byť bytovany na ubytovni no spali 30ti v akomsi pristrešku v spacaku na blate,no proste hroza nakoniec tam došli policajti toho "zamestnavatela" zabasli a oni šli domov na prazdno takže tak.určite by som nešiel sam |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |