| Autor | Správa |
Wes
 Užívateľ
 Založený: 02.06.2007 Príspevky: 22
 | Zaslal: Pi 09.10.09 21:11 |   |
Ahoj, ak si sikovny spolahlivy a ovladas pocitac v dostatocnej miere, hladame prave teba.
Tvoja praca bude pozostavat z tvorby obsahu cez nas redakcny system pre nasich zakaznikov.
Jednoducho ked sa urobi nejaka stranka je potrebne naplnit ju obsahom. Dostanes materialy, texty, obrazky (pripadne linky z obrazkov) a vsetko to nakopirujes ako obsah aby to posobilo prijemnym dojmom, co sa tyka textov, rozlozenia, farieb a podobne.
Znalosti:
Mal by si vediet si upravit obrazok na pozadovanu velkost a ovladat zakladne znalosti so spracovanim obrazkov a textov.
Mal by si byt zrucny a spolahlivy.
je to uplne pohodova praca na doma par hodin denne, slusne ocenena.
Ak mas zaujem kontaktuj ma na stranger@centrum.sk |
| |
  |
 |
Lleyton
 Užívateľ
 Založený: 16.09.2009 Príspevky: 5
 | Zaslal: Pi 09.10.09 21:24 |   |
Ahoj, mám záujem. Kontaktuj ma. Viem vyhovieť. Lleyton. |
| |
  |
 |
Dzimbo
 Užívateľ
 Založený: 13.04.2007 Príspevky: 2551 Bydlisko: Poprad
 |
Moju "prihlášku" maš v maily  |
_________________ MB : Intel D946GZIS, CPU : INTEL Core 2 Duo E4500@2,20GHz RAM : Corsair 2 x 1GB 800mhz , VGA : ATI Radeon X1950GT HDD :SEAGATE BARRACUDA 200 GB, DVD-ROM : Optiarc DVD RW AD-7170A, OS : Microsoft Windows XP Professional SP3 PSU : Forton 300W | |
     |
 |
Lleyton
 Užívateľ
 Založený: 16.09.2009 Príspevky: 5
 |
Nič som nenašiel. O čo vlastne ide?
shaggy: necituj posledné príspevky |
| |
  |
 |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Príspevky: 4628 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: So 10.10.09 10:40 |   |
Lleyton - Dzimbo to nepísal tebe, ale zadávateľovi inzerátu. Keď nedokážeš rozlíšiť, kto komu píše, budeš vedieť napĺňať web?
A ak chceš viac info, napíš na ten mail, ktorý je v prvom príspevku, od toho tam je! |
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. | |
    |
 |
Wes
 Užívateľ
 Založený: 02.06.2007 Príspevky: 22
 | Zaslal: Ne 11.10.09 12:58 |   |
dakujem vsetkym za zaujem,
Vyberove konanie sa skoncilo.
Emailove kontakty ostatnych zaujemcov si ulozime do archivu a v pripade potreby vas budeme kontaktovat |
| |
  |
 |
|