| Autor | Správa |
derdis
 Užívateľ
 Založený: 25.12.2008 Príspevky: 126
 |
Zdravím,
mám e-mail adresu na post-e
a po ich žiadosti o aktualizáciu údajov a následnom aktualizovaní nejde mi schránka otvoriť - nekonečne mi vypisuje, že načítava.
Už ma raz takto potešili, vtedy to po nejakom týždni - dvoch nabehlo.
Napísal by som poskytovateľovi, nevie mi niekto poradiť kontakt naň?
Ďakujem. |
| |
  |
 |
walther
 Užívateľ
 Založený: 24.01.2008 Príspevky: 9709 Bydlisko: Bratislava Vek: 24
 |
Nepochopím dve veci:
1.) ako je možné, že si si nevšimol odkaz "POTREBUJETE POMOC?" hneď po prihlásení... keby si si to bol všimol, došiel by si na emailovú adresu:
2.) ako je možné, že ešte existujú ľudia, ktorí majú na post.sk mail A dokonca ho využívajú... napr taký gmail má xxxx-krát vyššiu kvalitu |
| |
  |
 |
derdis
 Užívateľ
 |
Asi víťazí lenivosť oboznamovať všetkých s novou adresou?
Dá sa to po vytvorení novej adresy urobiť tak, že kto mi pošle na post, prepošle sa mi to automaticky na gmail?
POTREBUJETE POMOC? som si všimol, ale nevedel som čo s tým.. vôbec nepoznám veci okolo toho, rád by som skúšal, ale nechcem si tým niečo iné zbabrať.. čo treba urobiť? |
| |
  |
 |
walther
 Užívateľ
 |
lenivosť sa dá väčšinou riešiť práve tým čo si spomenul aj ty - preposielanie mailov na inú adresu, napr na gmail. otázne je, či to post podporuje, nebol som tam.. fúú, ani neviem, 5 rokov? Treba pozrieť nastavenia, malo by to tam dakde byť.
to "potrebujete pomoc?" je vlastne len link pre mailových klientov... dôležitá je tá adresa , kam sa dá v prípade potreby napísať
osobne by som volil asi takýto postup:
1.) založiť mail napr na gmaili (prípadne inde, napr yahoo...)
2.) ak sa podarí dostať do účtu na post.sk, nastaviť presmerovanie mailov na novú adresu
3.) ak sa nepodarí a chceš sa dostať na post, napíš z toho nového mailu na tú adresu helpdesku, že máš taký a taký problém, že čo máš robiť
s postom boli problémy už dávnejšie a očividne neprestali ani po tom, ako sa dostal post pod SME.... |
| |
  |
 |
derdis
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 22.07.10 10:24 |   |
Ďakujem pekne za zrozumiteľné navedenie, niečo z toho vyberiem,
tú lenivosť som spomenul len tak, možno je to skôr nechuť meniť staré za nové - človek by aj rád vymenil, mail-adresu, manželku, auto - len sa zatiaľ stále k tomu akosi nemá
Mohol by som sa ešte do budúcna opýtať? pretože občas sa mi takáto situácia vyskytne:
"POTREBUJETE POMOC?" - si to po mne pýta niečo tvoriť - v čom je princíp? |
| |
  |
 |
walther
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 22.07.10 11:01 |   |
princíp fungovania toho odkazu sa týka html... je to nastavené tak, že ten odkaz spustí mailového klienta (napr. Microsoft Outlook) tak, aby človek mohol rovno písať text správy a emailovú adresu prijímateľa to vyplní automaticky (v tom prípade ten helpdesk). Nie je to ale veľmi šťastné riešenie pri takomto type stránky, pretože ak má problém človek so svojou emailovou schránkou, je predpoklad, že by mu podobný mechanizmus nemusel vôbec pomôcť a okrem toho, nie každý má funkčného emailového klienta nakonfigurovaného či vôbec nainštalovaného v pc...
Akurát to krásne ukazuje "kvalitu" poskytovateľa. Namiesto toho by tam mala byť povedzme nejaká informačná stránka, kde by si mal rozpísané povedzme kontakty na podporu (telefón, mail...) a povedzme aj kontaktný formulár, kam by si napísal len správu a povedzme nejaký kontakt na seba v prípade potreby.
| citácia: | | Mohol by som sa ešte do budúcna opýtať? |
na to tu toto fórum je kľudne sa pýtaj |
| |
  |
 |
derdis
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 22.07.10 11:41 |   |
| walther napísal: | | .....a povedzme aj kontaktný formulár, kam by si napísal len správu a povedzme nejaký kontakt na seba v prípade potreby..... |
veď to som aj myslel, či to nie je niečo iba na striktné napísanie, aj v prípade, že žiadnu e-mail schránku nemám.. ale asi to už tak bude, keď chcem niekomu zavolať, kto má telefón, musím ho žiaľ mať aj ja - aby bolo z čoho
Podstatu som dúfam pochopil, tých otázok bude iste dosť - v čase, keď sa už začínali používať integrované obvody, do nás v škole tvrdošijne hustili elektrónky a na to samoštúdium nejako čas nevychádza, takže sa to akosi všetko za chvost chytá
Ešte raz ďakujem  |
| |
  |
 |
derdis
 Užívateľ
 |
Takže problém sa nevyriešil..
e-mailom na helpdesk@post.sk som požiadal o spojazdnenie schránky.
Problém zostal, na e-mail nereagovali.
Na spojazdnení tej schránky mi dosť záleží, chodi(a)li mi tam veci, ktoré by som ešte rád prečítal, taktiež som prišiel o kontaktné e-maily...
Na Opere mi ju nekonečne načítava ale nenačíta - to ale asi mám Operu zahltenú množstvom otvorených okien
na Mozille mi ihneď červeným vypíše, že taká schránka neexistuje..
Nevedel by mi niekto poradiť, ako to vyriešiť?
Komunikujú vôbec e-mailom v slovenčine? |
| |
  |
 |
walther
 Užívateľ
 | Zaslal: St 18.08.10 11:33 |   |
Pokiaľ ti na tvoje snahy o komunikáciu nikto nereaguje a nevieš sa tam dostať, ťažko ti tu s tým pomôžeme... Skús sa do schránky dostať povedzme z iného pc (povedzme aj z pc kaviarne), aby sme mohli vylúčiť chybu tvojho internetu a pc. |
| |
  |
 |
riki137
 Užívateľ
 Založený: 02.03.2009 Príspevky: 116 Bydlisko: Blava
 | Zaslal: St 18.08.10 13:04 |   |
Nie som si 100% istý ako je to teraz ale pred cca. 3 mesiacmi ked som chcel spravit presmerovanie tak som si za neho musel zaplatit. Takze som sa na to vykaslal... |
_________________ Moj Notebook: ASUS K70IC | LCD: 17,3" | CPU: 2.2Ghz Duo T6600 | GFX: Nvidia GeForce GT 220M 1GB | RAM: 4GB | ODD: DVD Sup.MTL | OS: Windows 7 Home Premium 64-Bit Genuine | Wireless: 802.11n | |
    |
 |
derdis
 Užívateľ
 | Zaslal: So 21.08.10 10:05 |   |
Veľmi pekne ďakujem za radu, predsa len riešenie bolo
schránku som včera na návšteve otvoril - čiže na inom pc a inom internete.
Doma používam len operu, mozillu len výnimočne, robí to opera aj mozilla, čo by som teda mohol poskúšať v pc? |
| |
  |
 |
derdis
 Užívateľ
 |
Chcel by som sa vrátiť k doriešeniu môjho problému
- na zapožičanom notebooku sa tu do schránky prihlásim bezproblémovo, z toho mi vychádza, že problém je jednoznačne v pc,
vedel by mi niekto poradiť, čo s pc urobiť, aby som sa na ňom dostal do schránky? Ďakujem. |
| |
  |
 |
walther
 Užívateľ
 |
to, že ti post ide na jednom pc a na druhom nie nemusí byť hneď chyba PC, ale napr zlá optimalizácia webstránky Na notebooku aj domácom PC používaš úplne rovnaký prehliadač, úplne rovnaký internet... ? |
| |
  |
 |
derdis
 Užívateľ
 |
Na mojom pc používam operu, mozillu len výnimočne. Robí to opera aj mozilla. Opera sa stále snaží schránku otvoriť - donekonečna načítava, mozilla je s tým hotová bleskovo - pohotovo vypíše že také meno neexistuje.
Na hosťovskom notebooku som použil mozillu. Otvorilo bezvadne.
Internet je sem zavedený po kábli od T-com-u. Z routera idem (tuším po kábli?) do pc. Hosťovský notebook je pripojený bezdrôtovo.
Nejde mi to odvtedy, ako .post po mne vypýtal aktualizáciu údajov - urobil som ju. (už takto raz po mne pýtali - tiež som urobil a následne bol tiež na pc tento problém - inde som vtedy schránku neskúšal. Problém trval snáď dva týždne a potom to samo od seba začalo riadne ísť) |
| |
  |
 |
walther
 Užívateľ
 |
nemáš vypnutý javascript na jednom a na druhom nie alebo dačo podobné? nemalo by to mať súvis, ale stále mi to príde logickejšie ako to, že na jednom pc by stránka hlásila dačo iné ako na druhom. overovanie identity užívateľa by sa malo diať na strane servera a teda je úplne jedno, či sa pripájaš notebookom, desktopom alebo kľudne aj mobilom.. |
| |
  |
 |
|