IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @703
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ako zvládnuť účtovníctvo?

Vyskúšajte ekonomický software KROS, pomôže Vám. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

Informačné systémy na mieru

Naprogramujeme vám softvér presne pre vaše firemné procesy. www.partnersoft.sk

poskodeny usb kabel k myske

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
P€PoX
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.12.2006
Vek: 21

PríspevokZaslal: So 21.03.09 15:15Odpovedať s citátomNávrat hore

rezystor napísal:
Pre "elagantne" riesenie by si mohol cely ten spajany kus kabla zaizolovat tymto http://www.avelmak.sk/index.php?lm=640
Je to skvela vec, ktora sa dokaze za tepla stiahnut na menej nez polovicny prierez, je to 100x lepsie ako izolačna paska.

presne to som pouzil na tych 5 zil ale som nemal spravny priemer...len skoda ze som to zabudol pouzit na cely kabel aby to nebolo tak vidno

CPU: Intel Core 2 Quad Q9650 /OC 3.8Ghz, 1.28V/ CPU Cooler: CoolerMaster Hyper 212+, MB: Gigabyte EP35-DS3 GPU: MSI R5850 Twin Frozr II/OC 875/5000Mhz/ , RAM: 2x2GB DDR2 A-DATA EE Vitesta/OC 1015Mhz, 5-5-5-18, 2.0V/, PSU: Seasonic S12II 520W + be quiet! Silent Wings 120mm, HDD: Samsung SpinPointF1 320GB, Sound card: Asus Xonar D1, Headset: Roccat Kave 5.1, LCD: Dell U2312HM 23" Mouse: Logitech G9X+Razer Goliathus Control Edition, Keyboard: OCZ Alchemy Elixir

See you on the battlefield!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď