IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @703
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Súťaž o LEGO® duplo®

Vyhrajte prekvapenie pre svoje detičky! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

NIVEA proti celulitíde

Rad Q10 plus pre viditeľne pevnú a hladkú pokožku už za dva týždne. www.NIVEA.sk

Zhoď nadbytočné kilogramy

Rýchlo. Jednoducho. Trvalo. Za pomoci naturálnych produktov ! www.janinblog.com

Zaregistruj sa!

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Pridaj sa a vyhraj iPad. www.marketagent.com

poskodene textury

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
help
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.03.2009

PríspevokZaslal: Ut 28.07.09 23:16Odpovedať s citátomNávrat hore

zdravim mam taky problem ze ked hram nejaku hru napr. WoW alebo CS:S,blbnu textury myslim to tak ze sa lepia o seba rozmazavaju sa niektore modely postav maju napr. dieru v ruke atd...pridam foto. Zacalo to robit predvcerom ked som hral CS:S dovtedy to nerobilo ,nastavoval som si v CS:S grafiku na horsie aby mi nesekalo a potom pozeram ze uz to bolo v takomto stave..pls poradte ako mozte dik tu je link na foto http://uloz.to/2193970/hm.jpg
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Denco1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.11.2008
Vek: 19

PríspevokZaslal: St 29.07.09 17:19Odpovedať s citátomNávrat hore

tak za prve nemyslim si ze to mas v dobrej skupine tem. Za druhe mas mozno nieco s grafikou. Skus nove ovladace. Alebo skus aj ine hry ci to to robi. Ak nie skus reinstal hru.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQTwitterZobraziť autorove WWW stránky
mr_HANN
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.09.2009

PríspevokZaslal: Ut 22.09.09 9:12Odpovedať s citátomNávrat hore

To si na tom este dobre ja to mam rozmazane totalne http://www.callofduty.estranky.sk/clanky/nezaradene/Kraviny
aku mas grafiku?? no ja si mislim ze to bude tym ze ma silnu grafiku a slabu zbernicu na zakladovej doske
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď