IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @697
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Sklady, dielne, šatne

Zameranie, dodávka, montáž regálov, kovový dielenský nábytok, kovové skrine. www.kinvest.sk

Firemné bankovníctvo VÚB

banky – kompletný mix či skladba na želanie? Máme pre vás riešenie! www.vub.sk

Optimalizujeme firemné IS

Váš dobrý informáčný systém v DOS vám upravíme na moderný systém. www.partnersoft.sk

Intenzívne zoštíhlenie

Chudnite pohodlne a účinne. Jedinečná technológia ktorá funguje. www.inalinia.sk

Nenápadný domček ako ušitý

pre rodinku s dvoma deťmi. Do dedinky neďaleko Bratislavy, kam väčšinu mojdom.zoznam.sk

Poraďte spoľahlivý čínsky internetový obchod s elektronikou

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
jkphoenix
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.07.2010

PríspevokZaslal: Po 25.04.11 22:15Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím. Zaujímam sa o ceny čínskej a japonskej spotrebnej elektroniky. Hlavne počítače, notebooky, mobily a fotoaparáty. Tak mi poraďte spoľahlivú stránku, kde sa dajú pozrieť ceny jednotlivej elektroniky vyrábanej v Číne a Japonsku. Bolo by lepšie, ak by bola tá stránka v angličtine a aby bola spoľahlivá v prípade budúcej kúpy elektroniky.

Mimo tému: Fakt stoja čínske napodobeniny Iphone-u približne 80 dolárov ??
Za odpovede Ďakujem .
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Rufus59
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.12.2008
Vek: 18

PríspevokZaslal: Po 25.04.11 22:21Odpovedať s citátomNávrat hore

dealextreme.com alebo buycoins.com
áno cena sa tak pohybuje tých čínskych napodobenín

CPU: Intel C2D E8400 3,60GHz / MB: MSI P45 NEO / VGA: MSI N9800GTX Plus-512M OC GeForce 9800 GTX+ 512MB 256-bit GDDR3 / RAM: 2x2GB A-data Vitesta 800MHz / DVD: LG / PSU: Corsair VX450 / CPU COOLER: AC Freezer 7 pro / HDD: WD6400AAKS / LCD LG W2253TQ / Mouse: A4Tech WOP-35 / Keyboard: Genius / OS: Windows 7 64bit Ultimate
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Po 25.04.11 22:24Odpovedať s citátomNávrat hore

chinavasion.com...
a netreba zabúdať, že cene zodpovedá aj kvalita, aj keď v tomto prípade by som povedal skôr "nekvalita", prakticky absencia záruky atď (nevidel som ešte človeka, čo by reklamoval čokoľvek z Číny, nikomu sa nechce platiť poštovné...).
stiffy
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.04.2010
Vek: 16

PríspevokZaslal: Po 25.04.11 22:33Odpovedať s citátomNávrat hore

smiem sa spýtať ohladom dealextreme či sa dá spolahnúť? resp. či aj nejaký ten rok vydrží nejaky iphone fejk kt. má wifi, BT apod. plne funkčný?

Acer 5742G: l CPU: Intel i3 380M 2,53Ghz l RAM: 4GB DDR3l VGA: Nvidia GT 540m 1GB GDDR3 l HDD: 640GB l DVD-RW: Sony optiarc l Cooling Thermaltake CLN0015 Massive 23 LX l Mouse Gigabyte laser 6880 black
jkphoenix
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 25.04.11 22:34Odpovedať s citátomNávrat hore

Ďakujem za tie stránky. Áno, viem aké to je s kvalitou čínskych výrobkov. Mne ide aj hlavne o to, ako som už písal, aby bola stránka spoľahlivá v prípade kúpy elektroniky, tzn. aby tovar prišiel tak ako má, a aby ma nakoniec neošklbali o peniaze.
JanoF
Správca fóra
Správca fóra

Založený: 01.05.2005
Vek: 27

PríspevokZaslal: Po 25.04.11 22:55Odpovedať s citátomNávrat hore

Z chinavasion.com mam http://www.chinavasion.com/sports-action-camcorders/cvngdc33/ a som celkom spokojny zatial.

Skrinka: Nexus Morpho & Enermax UCTB12P | Zdroj: Enermax EMG800AWT 800W | Základná doska: Asus Rampage III Gene | Procesor: Intel Core i7 990X Extreme Edition 3.46 GHz & Scythe Susanoo SCSO-1000 | Pamäť: Kingston HyperX XMP 24 GB DDR3 1600 MHz | Grafická karta: Asus GeForce GT 440 1 GB DDR3 & Thermalright HR-03 | Pevný disk: Intel SSD 510 Series 250 GB & Hitachi Deskstar 5K4000 4000 GB | Optická mechanika: Plextor PX-820SA | Čítačka kariet: Akasa AK-ICR-11 | Klávesnica: Logitech G19 | Myš: Logitech G9x & Razer Kabuto | Monitor: 24" LCD Eizo FlexScan S2431WE | Reproduktory: Logitech Z-2300 | Operačný systém: Microsoft Windows 7 & FreeBSD 9 | Záložný zdroj: APC Back-UPS ES 700 | Spotreba: Idle - 200W / Burn - 400W | Mobil: Nokia N9 64 GB
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeFacebookTwitterZobraziť autorove WWW stránky
stiffy
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 25.04.11 23:16Odpovedať s citátomNávrat hore

a kolkože astojí taká doprava? 15-20€ ? oplatí sa to akurát asi len pri odbere viac kusov, však? rozmýšlam nad nejakou spy camerou, a nejakym lacnym fejkom iphodu/ HTC s wifi, ale tie fony kvalitovo budu asi na 2 veci, kamery môžu byť slušné.

Acer 5742G: l CPU: Intel i3 380M 2,53Ghz l RAM: 4GB DDR3l VGA: Nvidia GT 540m 1GB GDDR3 l HDD: 640GB l DVD-RW: Sony optiarc l Cooling Thermaltake CLN0015 Massive 23 LX l Mouse Gigabyte laser 6880 black
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Po 25.04.11 23:33Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja dosť nakupujem na dealextreme.com alebo focalprice.com. Doprava je tam zadarmo a čo sa týka kvality - sú to čínske výrobky, zatiaľ som s 99% nemal problém, občas sa vyskytne nejaký háčik. Ale za tú cenu mi je to fakt jedno.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
stiffy
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 25.04.11 23:43Odpovedať s citátomNávrat hore

a platí sa im vopred na účet, alebo dobierkou na pošte(ak mi to nepride rovno domov)? A ta doprava zadarmo sa im vlastne oplati ak si kupim dajmetomu nejaku spy kameru za 15€, alebo nejaku drobnosť za 5€? (free shipping znamena teda doprava zdarma?) A ako je to s dobou rodučovania? Nejaky ten týždeň, dva alebo sa čaká dlhšie?

jkphoenix
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 25.04.11 23:52Odpovedať s citátomNávrat hore

Pochybujem, že by ti z Číny poslali niečo na dobierku. Pokiaľ viem, na dobierku sa posiela iba v rámci krajiny.
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Ut 26.04.11 0:13Odpovedať s citátomNávrat hore

stiffy, záleží väčšinou od viacerých faktorov - veľkosť a hmotnosť zásielky, zvolená kuriérska služba, politika obchodu, dostupnosť tovaru.. pokiaľ je vec na sklade, počítaj s dobou do 2 týždňov, avšak s tým, že ťa kontaktuje kuriérska služba, že bola tvoja zásielka zadržaná na colnici, takže s tým treba počítať, že sa ti cena o dačo zvýši. Čím vyššia hodnota tovaru, tým vyššie poplatky Až po skončení colného procesu (buď si to povybavuješ sám alebo zaplatíš kuriérskej službe - DLH to má pokiaľ viem zadarmo, len musíš dodať DHL-ke potrebné veci) ti kuriér doručí balík domov.

jkphoenix, na dobierku ti kľudne pošlú aj z Čiech, vôbec nie je pravidlo, že to musí byť vrámci krajiny. Pokiaľ ide ale o Čínu, USA a pod., tam som dobierku ešte naozaj nevidel.
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Ut 26.04.11 18:18Odpovedať s citátomNávrat hore

Platí sa vopred - väčšinou cez paypal (alebo cez kartu).
Doručenie - teraz mi z DX chodia veci celkom rýchlo, posledná zásielka išla menej ako dva týždne. Inak je bežné, že aj tri-štyri týždne.
Či sa im to oplatí? Neviem, neriešim. Zatiaľ mi vždy vrátili peniaze, keď mi nedošla zásielka (či už na DX, alebo na ebay).

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď