IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @696
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Westend Tower

Kancelárie pre malých i veľkých - prenájom už od 9,50 €/m2/mesačne. www.westendtower.sk

PZP za 69 € na celý rok

Nikdy neviete na koho na ceste narazíte Vám ale stačí PZP mini len za 69 € / rok www.union.sk

Dala som si poradiť

O moje peniaze je postarané. A o vaše? www.partnersgroup.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Xperia Mini Pro so strieborným O2 Paušálom zaplatíte teraz 53 €! pausal.o2.sk

Magio Internet

Najobľúbenejší internet dostupný pre viac ako 80% obyvateľov SR. Od Telekomu telekom.sk

Poradte pri kupe logitech g51..

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Pepa503
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.10.2007

PríspevokZaslal: St 05.12.07 11:16Odpovedať s citátomNávrat hore

Cawte..
Mohol by my dakdo poradi pri kupe tychto reprakov???
http://www.alza.sk/reproduktorovy-system-logitech-g51-surround-sound-5-1-d83003.htm
mozna sa najde dakdo kdo ich uz pocul a ma s nimi aj skusenost.lebo co som sa vypraval s jednym tak vravel ze subik ma daku milarovu membranu alebo take daco.alebo by som potom este chcel z5500.
http://www.alza.sk/reproduktory-logitech-z-5500-5-1-500w-rms-thx-dd-a-dts-dekoder-d49597.htm
Vopred dakujem za vase prispevky..
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Jopi
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.01.2007

PríspevokZaslal: St 05.12.07 11:29Odpovedať s citátomNávrat hore

tie druhe su jednoznace lepšie ako tie prve, z 1. dovodu ze su raz tak drahe, pocul som ich v jednej kaviarni, a hraju skvele, na PC a filmy a tiez z casti hudbu su dobre
Pepa503
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 05.12.07 12:27Odpovedať s citátomNávrat hore

Jopi napísal:
tie druhe su jednoznace lepšie ako tie prve, z 1. dovodu ze su raz tak drahe, pocul som ich v jednej kaviarni, a hraju skvele, na PC a filmy a tiez z casti hudbu su dobre

No ved aj ja si myslim..ved za kvalitu si musim zaplatit..viem ze su lepsie ale chcel som vedet len ci nepocul dakdo tie g51..ale dik za radu.lebo co som pozeral temu na tie repraky tak ich furt kritizovali..
Pepa503
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 18.12.07 8:05Odpovedať s citátomNávrat hore

No tak predsa som kupil tie g51 lebo aj cenovo ma vysli menej a zvukovu su brutalne dobre.Daju sa kludne porovnat zo z5400 ktore som mal a nepostrehol som moc velky rozdiel..
Zaslať odpoveď