IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @691
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Robíte účtovníctvo pre firmy?

Získajte najnovšie informácie o daniach práve, účtovníctve a mzdách. www.daneauctovnictvo.sk

Kreditná karta Cetelem

Vrátime Vám 1% z každej platby! + 0% úrok až na 52 dní! Žiadajte online. karta.cetelem.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Faktúry pre živnostníkov

Nástroj pre malých podnikateľov na faktúry a účtovnú evidenciu (video). www.superfaktura.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

poradte ako sa vypracovat, tvorba stranky

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Blackhair
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.12.2011

PríspevokZaslal: Št 05.01.12 0:32Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim, mojim cielom je vytvorit stranku s diskusnym forom a rad by som pocul nejake rady kedze som dost zaciatocnik, jedine co viem je nejaka ta stranka v xhtml/css, co som sa naucil z nejakej kuzelnej knizky,.

Preto by ma zaujmalo ako postupovat pri tvorbe takehoto webu, co by som sa mal naucit a ako spojazdnit funkcnost webu (teda to forum, registracie, moznost pisania blogu dajme tomu).
Este by som sa chcel spytat na programy na tvorbu web stranok, zatial jedine co viem je napisat kod do PSPadu, teda ako tieto programy funguju napr. Fusion, netusim co to je len som pocul ze niekto v tom robi stranky.

Sorry za lamerske otazky a vdaka za odpovede, ak nejake budu
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Št 05.01.12 1:27Odpovedať s citátomNávrat hore

Toto sa tu riešilo už milionkrát a google je podobnými otázkami presýtený. Nesplnil si teda hneď prvú požiadavku na programátora - samostatnosť. Pokiaľ nedokážeš googlovať, zabudni na akýkoľvek pokrok.
Diskusné fóra síce obsahujú (x)html a css, ale bez server-side jazyka by boli nepoužiteľné. Potrebuješ okrem toho teda ešte nejaký programovací jazyk, napr php, c#, python...
Čo sa týka programu, žiadne "programy na tvorbu webu", zabudni na rôzne wysiwyg editory, kde si naklikáš čo kde chceš, a ono ti to magicky všetko zvládne za teba. Aj keby si používal vývojové prostredie, tak to musíš písať väčšinu ručne a hlavne musíš rozumieť, čo prečo ako. Pokiaľ ale nevieš ani len taký základ, že html a css na tvorbu webstránky ani zďaleka nestačia, pspad ti musí BOHATE stačiť.

Kde teda začať.. No to je pri tebe vcelku jednoduché - nauč sa googlovať.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Johnnny
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.07.2006

PríspevokZaslal: Št 05.01.12 8:35Odpovedať s citátomNávrat hore

A pokial do toho chces aj investovat, mozes zacat kludne tu:
http://knihy.cpress.cz/programovani-www-stranek.html

CPU: Intel C2DUO E5200 MB: GigaByte EP35 DS3L,GPU: Gainward 4670 512 MB, RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Extreme Edition,HDD:Samsung Spinpoint 320GB,PSU: Fortron 400W,Zvuk: SB Audigy,Creative T6060,Mys: Logitech MX518,Klavesnica: Razer Arctosa Silver
Notebook: Toshiba L550-1CT(17", Core i5 430M, HD 5165, 4GB DDR III, Intel SSD320 120GB + 500GB HDD), Sluchadla: AKG K514, Mys: Logitech VX Nano
Mobil: SAMSUNG OMNIA W Sluchadla: AKG IP2
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
Zaslať odpoveď