IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @691
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Prejdite do O2

s platbou na faktúru a získajte bonus 50€. Len v e-shope. www.o2.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

NIVEA proti celulitíde

Rad Q10 plus pre viditeľne pevnú a hladkú pokožku už za dva týždne. www.NIVEA.sk

poradte ake externe wifi alebo pripadne nieco ine...

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
alkex
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.04.2010

PríspevokZaslal: Pi 09.09.11 20:31Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahoj. Na internate som na 10 poschodi a na internet chodim na 3 poschodie kde je plny signal, rychlost je dobra, ale na 10 uz nechytim nic, ostatne poschodia nemam odskusane ale urcite chcem mat internet na izbe, rozmyslal som aj nad mobilny internetom ale ked som sa lepsie pozrel na podmienky tak som od toho rychlo opustil... Pocul som nieco o externych wifi primacoch riesencyh cez USB, neviem ako to funguje, mate s tym niekto skusenosti? pripadne aj nejake odkazy dajte, bol by som velmi vdacny, pretoze v pondelok by som to chcel mat objednane aby som to mal aj kvoli uceniu uz spojazdnene ak sa to teda da, moze sa stat ze mi to nepôjde vôbec? dakujem...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
majky358
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.06.2008
Vek: 18

PríspevokZaslal: So 10.09.11 20:45Odpovedať s citátomNávrat hore

Bývajú USB zariadenia, ktoré slúžia ako príjmače wifi signálu cez anténu, niektoré ponúkajú pripojiť aj externe. Cena cca do 30 €, postupoval by som tak, že by som kúpil nejaké USB zariadenie a k tomu výkonnejšiu anténu (viac db..) Ale či ti to cez toľko poschodí nejak pomôže to je viacmenej otázne, ale napr. cez eshop to môžeš to 3 dní vrátiť prípadne sa nájdu solídne shopy, ktoré ti to zoberú späť, niesom si istý či tam tiež platí, že to normálne môžeš vrátiť...

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.04.2010

PríspevokZaslal: So 10.09.11 23:24Odpovedať s citátomNávrat hore

ano uz som to tak spravil, kupil som si toto http://www.alza.sk/ovislink-airlive-wn-360usb-d118613.htm ale ked so m to skusal doma bolo to presne to iste ako notebook cize na druhom konci domu od wifiny som mal 4 palicky cez wifi v nb a to iste cez ten ovislink ...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
majky358
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.06.2008
Vek: 18

PríspevokZaslal: Ne 11.09.11 9:39Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak 5 dbi anténa ti nespraví zázrak, niečo výkonejšie

Zaslať odpoveď