IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @689
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Všetky druhy poistenia

Osôb aj majetku a viac nájdete na našej stránke, presvedčte sa. www.uniqa.sk

Priprav sa na futbalové EURO

Exkluzívna súťaž o Ford Fiesta! Kurzová superponuka a bonus 100€ https://www.tipsport.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Popcorn Hour 110 a torrenty

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
jarosujo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.09.2008

PríspevokZaslal: Ne 28.12.08 16:04Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim,
kedze moje "obyvackove" PC nestiha prehravat .mkv, dost huci a dnes mi odisiel aj zdroj, rozhodol som sa pre Popcorn 110. Jedine co potrebujem je, aby vedel stiahnut torrent a prehrat ho. Nikde neviem najst, ako take stahovanie vlastne prebieha. Ako zadam bez klavesnice www stranku a nazov torrentu, ako ho potom spustim ak je to napriklad zbalene rar-om a podobne. Popcorn bude napojeny na router, v ktorom mam dalsie 2 pocitace. Ak ma niekto prakticku skusenost, vopred vdaka.

E8500 3,8 GHz OC+AC Freezer 7 Pro; Sapphire 4870 512 MB+AC Accelero Twin Turbo; Asus P5Q Deluxe; 2x2GB Corsair DDR2 800 Mhz; Antec Twelve hundred; dual head monitor 22' HP LP2275w+ 17' Hyundai; Logitech momo FF wheel; MX518 mouse; n52 Nostromo
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď