IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @685
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ručné ovládacie kolesá a kľuky

Časti strojov: 930 typov súčiastok Elesa +Ganter. CAD súbory ( 2D+3D ) www.impkontakt.sk

1. Štátna jazyková škola

Bratislava: Nauč sa nový jazyk v Štátnej jazykovej škole. Prihlás sa teraz! 1sjs.sk

So sebaistotou na pláž

Je čas jednoducho a zdravo schudnúť. www.news2channel.net

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Pre ľahší život

Pozrite sa, ako sa dostať do zdravšej a ľahšej telesnej hmotnosti. www.janinblog.com

PONUKA - registracia do katalogov(linkbuilder)

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
linkbuilder
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.08.2007

PríspevokZaslal: Št 23.08.07 11:26Odpovedať s citátomNávrat hore

Dobrý deň.

Registrujem stránky do slovenských,českých a zahraničných katalógov.
Mám k dispozícii zoznam niekoľko stoviek katalógov, do ktorých môžem Vašu stránku zaregistrovať.

Cena za jeden odkaz: 10,- SK

Ak máte záujem napíšte na odkazy.katalogy@gmail.com , kde si dohodneme bližšie informácie. (url adresa vašej stránky,popis,kľúčové slová, čas, spôsob uhradenia)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
agy
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.04.2007

PríspevokZaslal: So 25.08.07 15:52Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja regnem stranky do katalogov za 5 Sk / odkaz
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Diger
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.08.2007

PríspevokZaslal: So 25.08.07 16:00Odpovedať s citátomNávrat hore

nechapem naco Vam je tych 5-10 SK
Flety
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.11.2006
Vek: 18

PríspevokZaslal: So 25.08.07 16:35Odpovedať s citátomNávrat hore

on ti neregne do jedneho katalagu ale do "1000" a potom na tom pekne zarobi

Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5K CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 5-5-5-12 GPU: Saphire ATi Radeon HD5850 Toxic HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: Fortron Epsilon 700W LCD: LG L226W 1680x1050 2ms
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkypeFacebookZobraziť autorove WWW stránky
Devil_SK
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.02.2007
Vek: 29

PríspevokZaslal: So 25.08.07 16:49Odpovedať s citátomNávrat hore

inac paradne si robi zdarma reklamu myslim ze by to tu mali admini zmazat

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQMSNSkype
JanoF
Správca fóra
Správca fóra

Založený: 01.05.2005
Vek: 27

PríspevokZaslal: So 25.08.07 17:05Odpovedať s citátomNávrat hore

Devil_SK napísal:
inac paradne si robi zdarma reklamu myslim ze by to tu mali admini zmazat
kde v tom vidis reklamu? ziadnu stranku ani nic podobne neuvadza, je to obycajna praca, ked je niekto lenivy pridavat odkazy do katalogov, tak moze oto poziadat niekoho ineho, sice cena je trosku prehnana, myslim ze 5sk za odkaz by bolo viac v norme....

nieje to sice fyzicka praca, ale po takych 5-10hodinach bude clovek viac unaveny ako by kopal nejaku jamu par hodin....mam to odskusane, preto to pisem....

Skrinka: Nexus Morpho & Enermax UCTB12P | Zdroj: Enermax EMG800AWT 800W | Základná doska: Asus Rampage III Gene | Procesor: Intel Core i7 990X Extreme Edition 3.46 GHz & Scythe Susanoo SCSO-1000 | Pamäť: Kingston HyperX XMP 24 GB DDR3 1600 MHz | Grafická karta: Asus GeForce GT 440 1 GB DDR3 & Thermalright HR-03 | Pevný disk: Intel SSD 510 Series 250 GB & Hitachi Deskstar 5K4000 4000 GB | Optická mechanika: Plextor PX-820SA | Čítačka kariet: Akasa AK-ICR-11 | Klávesnica: Logitech G19 | Myš: Logitech G9x & Razer Kabuto | Monitor: 24" LCD Eizo FlexScan S2431WE | Reproduktory: Logitech Z-2300 | Operačný systém: Microsoft Windows 7 & FreeBSD 9 | Záložný zdroj: APC Back-UPS ES 700 | Spotreba: Idle - 200W / Burn - 400W | Mobil: Nokia N9 64 GB
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeFacebookTwitterZobraziť autorove WWW stránky
laki
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.08.2007

PríspevokZaslal: So 25.08.07 19:59Odpovedať s citátomNávrat hore

by ma zaujimalo, ci berie odmenu len za odkazy, ktore aj skutocne budu schvalene a zverejnene v zoznamoch. Potom aj tych 10 Sk je celkom nizka cena
agy
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 25.08.07 22:55Odpovedať s citátomNávrat hore

Ku tej cene... firmy robia tuto istu sluzbu ale za vecsie prachy, pozeral som cenu 400 Sk do 15 katalogov ..? = cize cca. 27 SK / odkaz

Cena 5 Sk / odkaz...je v porovnani s 27 takmer zadarmo.

Registroval som uz viackrat pre jednu firmu, zamozrejme nikdy to nebolo po 1 odkaze do 30 katalogov.

Ked si firma objedna registraciu po 5 odkazov do 30 katalogov, vyde ich to 750 Sk. A je uz na nej kolko si pyta od zakaznika .. no a pri cene 27 SK to vychadza 4050 Sk .... tak co sa potom viac oplati?

Samozrejme ze sa zaratavaju funkcne odkazy...este som s tym problem nemal.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Tom@S
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 14.07.2006

PríspevokZaslal: So 25.08.07 23:40Odpovedať s citátomNávrat hore

taka praca spravim aj ja za 10 sk za zapis zaregistrujem do 78 cz najzanamejsich katalogov s najvyssim PR+20 sk katalogov
Numline1
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 01.10.2006

PríspevokZaslal: Ne 26.08.07 15:34Odpovedať s citátomNávrat hore

No ja si na to stiahnem program, ktory to registruje za 30min do stoviek katalogov a mam to zdarma ...
Freelan
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.06.2006

PríspevokZaslal: Ne 26.08.07 16:26Odpovedať s citátomNávrat hore

nekaz im ksefty
REmiX
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 21.05.2007

PríspevokZaslal: Ne 26.08.07 16:36Odpovedať s citátomNávrat hore

Povedz názov programu..dik
linkbuilder
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.08.2007

PríspevokZaslal: Ne 26.08.07 22:17Odpovedať s citátomNávrat hore

Dobrý deň.

Cena 10 SK za odkaz (podotýkam funkčný! t.z. schválený) je podľa mňa úplne v poho.

Skúsil som nájsť podobné ,,služby,,:

http://www.registracia-do-vyhladavacov.sk/ - 1190 SK za registráciu do 35 katalógov/vyhľadávačov

http://www.registrace-do-katalogu.com/ - 2800 KČ za registráciu do 90 českých katalógov a 1000 KČ za registráciu do 30 slovenských katalógov

http://webdesign.setup.cz/seo-optimalizace-pro-vyhledavace/registrace-do-katalogu.php
- 2000 KČ za registráciu do 60 katalógov

takže myslím, že cena, ktorú som ponúkol (10 Sk za odkaz, resp. odkazy v jednom katalógu) nie je vôbec prehnaná/predražená.

Numline1
Mohol by si prosím napísať názov programu?
Na internete je mnoho podobných stránok/programov, ktoré ponúkajú registráciu do katalógov/vyhľadávačov zdarma a hneď. Ale po čase sa presvedčíte o tom, že to nefunguje resp. že to má presne opačný efekt na Vašu stránku.
Preto aj odborníci, ktorí sa tejto oblasti rozumejú, radia registrovať stránky do katalógov ručne.

All
Táto ponuka bola určená pre tých, ktorí prevádzkujú väčšie stránky (portály), potrebujú zviditeľniť svoju stránku a nemajú čas registrovať stránku do niekoľko desiatok (stoviek) katalógov.
agy
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 26.08.07 22:22Odpovedať s citátomNávrat hore

Numline1 napísal:
No ja si na to stiahnem program, ktory to registruje za 30min do stoviek katalogov a mam to zdarma ...

Tak si daj inzerat.. . ale vazne.
Myslis si ze by si s tym uspel? myslim v zvyseni PR.
Preco si potom firmy aj IT ojbednavaju registraciu do katalogov.??

Mas pocit ze nikto okrem teba doteraz nevedel o programoch ktore zabezpecuju registraciu?... asi aj vedia, ale vedia aj to ake su hodnotne odkazy v katalogoch ktore podporuju automaticku reg., teda aky to ma vplyv na PR.

Ved preco by inak vyhadzovali dost slusne peniaze za to ludia ktori vedia o co ide., Tak netreba porovnavat automaticku reg. s manualnou.

bez urazky.... ale nepis o veciach o ktorych nemas dostatocne info.
Tom@S
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 14.07.2006

PríspevokZaslal: Ne 26.08.07 22:39Odpovedať s citátomNávrat hore

linkbuilder napísal:

Mohol by si prosím napísať názov programu?
Na internete je mnoho podobných stránok/programov, ktoré ponúkajú registráciu do katalógov/vyhľadávačov zdarma a hneď. Ale po čase sa presvedčíte o tom, že to nefunguje resp. že to má presne opačný efekt na Vašu stránku.
Preto aj odborníci, ktorí sa tejto oblasti rozumejú, radia registrovať stránky do katalógov ručne.

presne lahko sa stane ze si v zlej kategorii pripadne bez potrvdenia a je to brane ako spam,....preto sa to robi rucne
Zaslať odpoveď