IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @725
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Lacný webhosting Kongo.sk

PHP, Mysql, https, SEO, emaily Štatistiky návštevnosti, správa DNS .. www.kongo.sk

Staň sa virtuálnym občanom

svojej obce a užívaj si benefity určené len pre teba www.obce.info

Notebooky a počítače DELL

Špičkové ceny na trhu Notebooky a počítače Dell www.dell-shop.sk

Zarobiť 50 EUR za hodinu

Unikátny návod, ktorý vám zarobí. Zarobte ešte dnes! Zarobit-Peniaze.sk

Vreckový prekladač slov a viet

Elektronický slovník s funkciou prekladu viet, fráz a rozsiahlou databázou slov. www.engros.sk

pomôže mi niekto rozbehať phpBB na localhoste?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
peter_r
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.04.2006

PríspevokZaslal: Št 20.04.06 15:57Odpovedať s citátomNávrat hore

Nájde sa niekto, kto mi pomôže rozbehnúť phpBB na localhoste?

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
gumy
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.04.2006

PríspevokZaslal: Št 20.04.06 19:21Odpovedať s citátomNávrat hore

http://www.pcforum.sk/potrebujem-pomoc-s-nastavenim-php-serveru-a-mysql-vt3657.html
tu mas co potrebujes

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 20.04.06 20:27Odpovedať s citátomNávrat hore

gumy_1337 napísal:
http://www.pcforum.sk/potrebujem-pomoc-s-nastavenim-php-serveru-a-mysql-vt3657.html
tu mas co potrebujes

ale mne funguje localhost ale nemôžem nainštalovať phpBB, chcel som aby mi niekto poradil ako mam vyplniť horeuvedený instal
JanoF
Správca fóra
Správca fóra

Založený: 01.05.2005
Vek: 26

PríspevokZaslal: Št 20.04.06 20:35Odpovedať s citátomNávrat hore

co natom nechapes?

Nazov vasej databazy, tam das nazov aky si bud vytvoris alebo aky tam uz je po instalacii vytvoreny, obvikle tam byva test
Meno je pri kazdom program meno root, je to bez hesla a ostatne snad uz doplnit vies, samozrejme ziadny takyto program ako, easyphp, php home alebo xampp nema mysql3.x ale mysql 4x/5x
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeTwitterZobraziť autorove WWW stránky
peter_r
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 24.04.06 20:38Odpovedať s citátomNávrat hore

JanoF napísal:
co natom nechapes?

Nazov vasej databazy, tam das nazov aky si bud vytvoris alebo aky tam uz je po instalacii vytvoreny, obvikle tam byva test
Meno je pri kazdom program meno root, je to bez hesla a ostatne snad uz doplnit vies, samozrejme ziadny takyto program ako, easyphp, php home alebo xampp nema mysql3.x ale mysql 4x/5x

ja akože chápem, ale nefuguje to. na hostingu som to nahodil na prvý šup, ale na localhoste nie, tak neviem v čom je chyba.
gumy
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.04.2006

PríspevokZaslal: Ut 25.04.06 16:37Odpovedať s citátomNávrat hore

a mas zapnutu napr mysql ??? Nviem ako to funguje .... ale, ked si stahnes apache, php a mysql osobitne, tak to musis este prekonfigurovat .....
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
wolf14
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.12.2005
Vek: 19

PríspevokZaslal: Ut 25.04.06 16:40Odpovedať s citátomNávrat hore

a vytvoril si si databazu????na localhoste

MB:MSI K9NGM3, CPU:AMD Athlon X2 5600+, RAM:1+2Gb 800Mhz Apacer + 2Gb 800Mhz AM1, GK:Palit HD4850 512Mb DDR3 256bit, HDD: Seagate Barracuda 7200.10 250Gb SATA II + Western Digital 250 Gb ATA133, Mechaniky:DVD-RW - Asus DRW-2014L1T, Zdroj:Fortron 400W PFC FSP400-60GLN, TV: LEADTEK WinFast DTV2000 H, Monitor:LG Flatron W2042T, Tlačiareň:HP DeskJet 840C, Mobil: Samsung Galaxy S II, Notebook: Asus M51TA
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQFacebookZobraziť autorove WWW stránky
peter_r
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 28.04.06 20:23Odpovedať s citátomNávrat hore

začnem z iného konca.

potreboval by som pomôcť s localhost. mal som nainštalovaný nejaký phpMYadmin aj apache a podobne ale pravdepodobne mi to nešľapalo. na kompe v robote som vyskúšal XAMPP čo si mi kdesi odporúčal, a je to perfektné. Tak som to chcel aj doma, odinštaloval som apache, phpMyAdmin a neviem čo ešte, nainštaloval som XAMPP ale keď som zadal do prehliadača localhost, tak mi otvorilo index zo súboru čo som mal nastavenú z predošlého adresára, nie z XAMPP/HTDOCS. čo mám robiť?
JanoF
Správca fóra
Správca fóra

Založený: 01.05.2005
Vek: 26

PríspevokZaslal: Pi 28.04.06 21:46Odpovedať s citátomNávrat hore

skus dat F5, ci to nahodou nekesuje nieco podobne sa stalo kamaratovi na pocitaci a to bol ten problem, tak mozno je to aj tvoj
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeTwitterZobraziť autorove WWW stránky
peter_r
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 29.04.06 17:24Odpovedať s citátomNávrat hore

už som to rozbehol, aj forum mi na localhoste fakčí, no ešte taká malá otázočka, ktorá by via patrila na phpBB, ako nainštalujem nejaký mód do phpBB? viem že sa mám držať instrukcií v sťiahnutom móde, ale neviem, či ho mám najskôr nakopírovať do phpBB, potom je tam aj nejaký ...instal.php či mám najskôr to spustiť a až potom robiť tie úpravi ktoré sú tam uvedené?
mokus
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.11.2005

PríspevokZaslal: So 29.04.06 20:27Odpovedať s citátomNávrat hore

presne sa drž pokynov, kopíruj, prepisuj a inak upravuj presne podľa priloženého návodu, niekedy je to trochu pracné, ale keď budeš robiť presne podľa pokynov, nič nepokazíš .

samozrejme nemám odskúšané všetky mody, tak neručím za kvalitný návod k inštalácii ani za ich funkciu, keďže nie som autorom modov.

ak nemáš istotu, (alebo radšej vždy), si vytvor zálohu upravovaných súborov, aj keď pracuješ na localhost
Zaslať odpoveď