|
 | | |
| Autor | Správa |
Twister©
 Užívateľ
 Založený: 11.04.2006 Príspevky: 4
 | Zaslal: Ut 11.04.06 16:07 |   |
Potreboval by som poradiť ako môžem zmeniť vzhľad fóra tak aby sa mi nezmenila slovenčina a tlačítka na anglicke. |
_________________ Rád sa učím nové veci. Čo už narobíte  | |
   |
 |
gumy
 Užívateľ
 Založený: 10.04.2006 Príspevky: 212 Bydlisko: Poprad, Slovakia
 | Zaslal: Ut 11.04.06 16:25 |   |
no tak tlacitka slovenske mas ak mas root/templates/images/lang_slovak/*
ak tam bude lang_english tak jasne, ze nebudes mat slovenske .... cize do noveho templatu copnes lang_slovak v images, zo stareho ...... ak myslis toto |
_________________ Hawkeye: Jestli se odsud na chvíli nedostanu, začnu trhat kytky na tapetách. Měl jsem včera sen, že jsem spal, zdálo se mi to a já jsem byl vzhůru. | |
   |
 |
Twister©
 Užívateľ
 Založený: 11.04.2006 Príspevky: 4
 | Zaslal: Ut 11.04.06 16:29 |   |
a sllovenčina mi tam ostane ako jazyk? |
_________________ Rád sa učím nové veci. Čo už narobíte  | |
   |
 |
JanoF
 Správca fóra
 Založený: 01.05.2005 Príspevky: 8665 Bydlisko: Bratislava Vek: 26
 | Zaslal: Ut 11.04.06 17:55 |   |
| Twister© napísal: | | a sllovenčina mi tam ostane ako jazyk? | co sa tyka jazyka vsetko zostane v slovencine, jedine co si musis prelozit alebo najst uz prelozene su graficke buttony to jest asi tak vsetko  |
| |
      |
 |
gumy
 Užívateľ
 Založený: 10.04.2006 Príspevky: 212 Bydlisko: Poprad, Slovakia
 | Zaslal: Ut 11.04.06 20:03 |   |
slovencina ako jazyk ...... sa ti zmeni ak by si zmazal toto: root/language/lan_slovak/* |
_________________ Hawkeye: Jestli se odsud na chvíli nedostanu, začnu trhat kytky na tapetách. Měl jsem včera sen, že jsem spal, zdálo se mi to a já jsem byl vzhůru. | |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |