IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @136
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

PSS: Zmluva bez poplatku

Novoročný darček pre každého a k tomu plná štátna prémia až 66,39 EUR! www.pss.sk

Sexi postava po celý rok

Urobte prvý krok! Budete mať štíhlejšiu postavu a atraktívnejšie telo. www.redukujte.eu

Buď slobodný. Fajči kdekoľvek.

Vyber si skvelú el. cigaretu bez tabaku, popola a smradu. www.news2channel.net

Finančné pôžičky a úvery

pre zamestnancov aj podnikateľov. PROFI CREDIT, skúste aj vy! www.proficredit.sk

Ušetrí Vám čas a peniaze

Systém na porovnanie nových áut. Vyhladávanie služieb pre motoristov. www.vybertesiauto.sk

pomoc s PHPBB

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
bond35
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.04.2006

PríspevokZaslal: Pi 14.04.06 21:43Odpovedať s citátomNávrat hore

nainstaloval som PHPBB forum ale nejako mi nejde. ide mi spustit ale nejde mi tam vobec registracia ani administracia fora a vyhadzuje mi to tam ze na servery nieje ta dana stránka.

PLS help mi
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
XPM
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: Pi 14.04.06 22:19Odpovedať s citátomNávrat hore

a ta stránka je? popř. znění chyby?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
bond35
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 14.04.06 22:48Odpovedať s citátomNávrat hore

forum je zatial na www.obecrisnovce.sk/forum

ako popis chyby no ako jedine co tam ide tak je to ze to otvorim a pozeram prispevky, podarilo sa mi vytvorit aj jedno uzivatelske konto a pridat aj prispevok ale ked dam na fore, ze prihlasit tak mi vypise klasicky eror 404- stranka nenajdena alebo ked kliknem po pirhlaseni na administracia fora tak mi spravi to iste
p55p
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.06.2005

PríspevokZaslal: Pi 14.04.06 22:53Odpovedať s citátomNávrat hore

konto vytvorit ide.. no ked som dal prihlasit tak 404.. bohuzial ja ti s tym to poradit neviem..

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 14.04.06 22:55Odpovedať s citátomNávrat hore

no to j eten problem, ze s tym neviem hnut, budem musiet pockat a po sviatkoch kontaktovat spravcou servera kde to mame umiesnene lebo sa mi to vobec nelubi. uz som precital tolko veci k tomu a nie a nie to spravit
decried
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.09.2005

PríspevokZaslal: So 15.04.06 0:35Odpovedať s citátomNávrat hore

Nechyba ti subor login.php?

HW: Intel P4 2.8GHz Prescott, EPoX 4PLA3I, 768MB RAM PQI DDR400, Sapphire X1300XT 256MB GDDR3, Maxtor 6Y080M0 SATA 80GB, NEC ND-3520A FW 3.07, Enermax EG365AX-VE, AC Super Silent 4 Ultra TC, Thermaltake Soprano, D-com ADSL Router Plus v3, Canon Pixma MP150, Microsoft IntelliMouse Optical 1.1A
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
bond35
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 15.04.06 13:38Odpovedať s citátomNávrat hore

keby to je take jednoduche ze tam chyba login.php ale on tam je ale nejako sa tie stranky nevedia najst. niekedy ju najde a niekedy zas nie, a uz vobec nejde spustit administracia, ja mam dojem ako kedy si to nerozumie s tou MYSQL databazouv co je na servery.
gumy
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.04.2006

PríspevokZaslal: So 15.04.06 16:23Odpovedať s citátomNávrat hore

viem v com je chyba ....... chod do phpmyadmin -a ...... tam si kukni script path (alebo way, skor path) a tam si zmen ma to byt cesta, kde mas index.php

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 15.04.06 16:35Odpovedať s citátomNávrat hore

gumy_1337 napísal:
viem v com je chyba ....... chod do phpmyadmin -a ...... tam si kukni script path (alebo way, skor path) a tam si zmen ma to byt cesta, kde mas index.php

no ak mozes tak mi to lepsie vysvetli lebo ja zacinam len s PHP a prvy krat co robim PHPBB. ja max poznam tak html javascript.
gumy
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.04.2006

PríspevokZaslal: Ne 16.04.06 18:04Odpovedať s citátomNávrat hore

PHPMYADMIN ...... ked si si objednal hosting ti poslali adresu s mysql databazou heslom a menom ...... tak sa tam prihlasis .... das vlavo nazov tej tvojej databazy ...... potom v pravo hore, ako keby zalozka je search ..... das hladat script_path .... ak nie tak script_way alebo bez podlomiek .... no a tam das zmenit .... a das cestu, kde mas na ftp root -e index.php

Zaslať odpoveď