IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @678
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

DVD prehrávače Samsung

Predstavte si dokonalý filmový požitok. Zažite to so Samsungom. www.samsung.com

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Expresné poistenie

Cez web na pár klikov alebo v jednej z mnoha našich pobočiek. www.uniqa.sk

Myslite s nami ekologicky

Zapojte sa súťaže s Orangeom a vyhrajte zeleň pre vaše mesto či obec! www.orange.sk

Odstraňuje alergény a vírusy

Cleanaer™ nová revolučná technológia v čistení a osviežení vzduchu. www.cleanaer.sk

Pomoc s grafikou

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Enermax
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.03.2008

PríspevokZaslal: Št 03.11.11 22:43Odpovedať s citátomNávrat hore

Čaute. Mal by som prosbu na niekoho kto je zdatnejší v práci s grafickými programami či by nebol ochotný, nenašiel si trochu času a nechcel mi nezištne pomôcť Potreboval by som v rozlíšeni A3 vytvoriť na bielom podklade"šplechy vystrelenej farby vzduchom" Proste niečo také ako toto http://bit.ly/ufoToo . ( len samozrejme bez tej vázy či čo to je) Trebalo by mi jeden zelený, jeden modrý, jeden červený, a jeden žltý šplech. Proste rozpresknutá farba letiaca vzduchom na bielom pozadí . Každú jednu na osobitnú "virtuálnu" A3 Pomocníkovi by som bol veľmi vďačný a dosť by mi to pomohlo. Vopred Ďakujem tomu kto by sa na to podujal.

CPU: Intel E7400 + Cooling Freezer 7 PRO / RAM: 2 x 2GB DDR2 1066 Extreme Edition / VGA: Gainward HD 4850 GS 512 MB ( 700 MHz) / HDD: Samsung 750 GB / DVD: Samsung DVD Burner Light Scribe / MB: Asus P5Q PRO / PSU: Enermax PRO 82+ / MONITOR: LCD Samsung 2243BW (22") 2ms / MOUSE: Logitech Wireless Wave KEYBOARD : Logitech WAWE PHONE:LG GT 540 Optimus GPS: Garmin Nuvi 255 (Slovakia Roads), Reproduktory: Redstar Multimedia OS: Windows 7 Ultimate - 64 bit.--- Google USER
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Memorex88
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.11.2010

PríspevokZaslal: Ut 08.11.11 16:19Odpovedať s citátomNávrat hore

http://www.brusheezy.com/search/splash tu toho mas habadej len si najdi brush aky chces potom si vyberies farbu a kliknes su to brushe na photoshop

Zaslať odpoveď