IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @672
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Auto od PROFI CREDIT

Využite rýchlu bezúčelovú pôžičku a vyhrajte nové auto ŠKODA Fabia ! www.proficredit.sk

Optimalizujeme firemné IS

Váš dobrý informáčný systém v DOS vám upravíme na moderný systém. www.partnersoft.sk

Online PZP Genertel

Vodiči pozor: Garantovaná najnižšia cena PZP iba do 31.5. Neváhajte! www.genertel.sk

Macko Mr. Beana

Akcia -60% iba za 7,20 Eur www.najdarceky.eu

Pomaly system

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
F3RY
Napomenutý užívateľ
Napomenutý užívateľ

Založený: 23.12.2010
Vek: 18

PríspevokZaslal: Ne 22.01.12 21:26Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim. Neviem, kde som to mal zaradit, ale kedze je problem naskor s windowsom, davam to sem.
Prednedavnom mi zacal blbnut system. Zacalo to tymto:

Nadvezuje to na toto: http://www.pcforum.sk/check-disk-vt128242.html

To bol len zaciatok. Disk kontroluje po kazdom spusteni PC a neda sa to vypnut, hoc som nasiel plno navodov. Ale disk je v poriadku:

Pridavam aj benchmark:

Okrem toho mam strasne pomaly boot windowsu. Po nebehnuti este chvilu mrzne, tak, ze sa neda na nom pracovat. Hry mi obcas zasekavaju, a to je jedno ci CS 1.6, alebo Crysis 2. No vitus to pravdepodobne nieje:

Preveroval som to aj AVG a AVIRou, ale nic nenasli.

Procesor zatazeny nemam. Nad 10% nejde. Iba ramky drzi na 60%, ale to bude asi v norme, kdze to robilo aj predtym.
procesor:

ram:

Registre precistene, disk je defragmentovany,procesy povypinane. Co este?! Preco to robi? Preinstalovanie windowsu by bola posledna moznost.
Zostava: Notebook v popise.
Vdaka za akukolvek radu.

Radšej budem nenávidený za to kto som, ako milovaný za to kto nie som ! - Kurt Cobain
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
F3RY
Napomenutý užívateľ
Napomenutý užívateľ

Založený: 23.12.2010
Vek: 18

PríspevokZaslal: So 28.01.12 21:55Odpovedať s citátomNávrat hore

up problem pretrvava...

Radšej budem nenávidený za to kto som, ako milovaný za to kto nie som ! - Kurt Cobain
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
Zaslať odpoveď