|
 | | |
| Autor | Správa |
regent
 Užívateľ
 Založený: 26.11.2008 Príspevky: 44
 | Zaslal: Št 26.03.09 23:17 |   |
Ahoj,
V ramci informativnosti ludskych zdroj by som sa rad poradil, pri plneni prac sa chcem riadit zakon, zakon definuje:
"Tam, kde to určuje tento predpis, musí organizácia pred začatím prác vypracovať projekt, resp. technologický postup a oboznámiť s ním všetkých pracovníkov, pre ktorých má platiť."
Wikipedia definuje: http://sk.wikipedia.org/wiki/Projekt
Otázka: aká osoba vypracováva projekt? Ak si zadávam žiadosti ..., v žiadosti je zadané - priložiť projekt vypracovaný oprávnenou osobou, potom je to vo všeobecnosti jasné.
Tento zákon však definuje len slovo projekt, technologicky postup - aká osoba smie vypracovať takýto projekt? Slovo oprávnenou osobou sa tu nenachádza, celý zákon som si detailne preštudoval. |
| |
  |
 |
p360t
 Skúsený užívateľ
 Založený: 30.05.2006 Príspevky: 1775 Bydlisko: BA - EASTSIDE
 | Zaslal: Pi 27.03.09 14:53 |   |
Môj neprávnický sedliacky rozum mi hovorí, že by to mala byť buď osoba s príslušným (pravdepodobne vysokoškolským) vzdelaním, alebo osoba, ktorá má viacročnú prax v danom obore. Ale ak to zákon nedefinuje, malo by to byť jedno. :-p |
_________________ [quote="A. S. Tanenbaum"]The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.[/quote] | |
    |
 |
regent
 Užívateľ
 Založený: 26.11.2008 Príspevky: 44
 | Zaslal: So 28.03.09 13:24 |   |
prax by bola, ale trebárs zákon definu oprávnená osoba podľa Mžp, a tou je aj Ing aj RNDr, tak to je nerozhodné |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |