IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @668
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Prejdite do O2

s platbou na faktúru a získajte bonus 50€. Len v e-shope. www.o2.sk

Všetky druhy poistenia

Osôb aj majetku a viac nájdete na našej stránke, presvedčte sa. www.uniqa.sk

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Dajte zbohom celulitide

S novinkami radu NIVEA Q10 plus môžete hodiť celulitídu za hlavu. www.NIVEA.sk

pokazena sieťová karta?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
xpetulax5
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.10.2007

PríspevokZaslal: So 08.11.08 16:20Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte. Potrebujem pomoc s internetom.Mam net od Antiku (antik.sk) a stalo sa mi , ze zo dna na den mi proste nesiel. Antiku som uz volala, opisala som im problem a povedali ze mam pravdepodobne chybu v sietovej karte. Vobec mi neukazuje nejake lokalne pripojenie ako predtym ( kedysi mi vypadaval net , pozrela som sa na lokalne priopojenia a bola tam chyba , no teraz tam uz nemam nic, akoby som nemala nainstalovany internet) , pokusala som sa o opatovne instalovanie internetu , ale nevie mi najst hardver (asi tu sietovu karta ).. Vedeli by ste mi s tym nejako pomoct ? Mohol problem sposobit aj moj brat ked odistalovaval hry a nepotrebne programy a odinstaloval nechtiac aj sietovu kartu alebo nieco ine ?? A ako to mam vyriesit ? Help..
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Qpkqkma
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.09.2007
Vek: 19

PríspevokZaslal: So 08.11.08 17:39Odpovedať s citátomNávrat hore

No v provom rade by sme potrebovali typ a názov sietovej karty. Je tá sieťová karta integrovaná na disku? Alebo je pichnutá v pci slote?

Je možné že tvoj brat odinštaloval drivery, je to možné.

typ sieťovej karty nájdeš v programe Everest http://www.brothersoft.com/d.php?soft_id=61488&url=http%3A%2F%2Ffiles.brothersoft.com%2Futilities%2Fsystem_utilities%2Feveresthome.exe

I dream. I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it.
I’m the outsider, looking in.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeGoogle Talk
Tomas1
Moderátor
Moderátor

Založený: 07.04.2007
Vek: 20

PríspevokZaslal: So 08.11.08 19:20Odpovedať s citátomNávrat hore

qpkqkma napísal:
Je tá sieťová karta integrovaná na disku? Alebo je pichnutá v pci slote?

Sietová karta na disku byť nemôže, jedine ked tak na doske ale to si sa asi pomýlil

Ak je ta sietovka integrovana tak sem napis nazov zakladnej dosky.

VGA: ASUS Nvidia N7600GS SILENT l HDD: Seagate 120GB ATA l CD-RW/DVD: LG H12 l PSU: Trust 370W l MONITOR: LG FLATRON L1919S l OS: XP SP3 SK l
NOTEBOOK: ASUS N71VG l
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď