IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @666
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Súťaž o LEGO® duplo®

Vyhrajte prekvapenie pre svoje detičky! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

NIVEA proti celulitíde

Rad Q10 plus pre viditeľne pevnú a hladkú pokožku už za dva týždne. www.NIVEA.sk

Zhoď nadbytočné kilogramy

Rýchlo. Jednoducho. Trvalo. Za pomoci naturálnych produktov ! www.janinblog.com

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Poistenie domacnosti, ktoru poistovnu?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
KatjushaMan
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.01.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: St 30.11.11 23:27Odpovedať s citátomNávrat hore

preco upisat kebyze nemam poistenie na dome tak by som nemal prachy na novu strechu

PC1 Procesor: AMD Athlon 64, 2200 MHz 3700+ Základní deska: DFI Infinity RS482 Paměť: 1024 MB PC3200 DDR SDRAM Grafická karta: ATI Radeon HD 4650 Pevný disk: ST3320620NS (298 GB, IDE) Monitor:Asus VH192D 19" čierny
PC2Procesor: i5-2500K @ 4600 MHz (45 x 102) Základní deska:MB MSI P67A-C45 B3 (1155)Paměť:DDRAM3 2x2GB Kingston 1333 CL9 (KVR1333D3N9K2/4G)Grafická karta:GIGABYTE GeForce GTX 560 OC Ti 1GB DDR5Pevný disk:HDD Samsung SpinPoint F3, 1TB, SATA, 7200ot. 32MB Monitor: HP w2207 Case:
Moding nerez plexi
PC3ASUS N55SF-S1207V
PC4daco postarsie

V lavo faza v pravo nulak, kto to neví ten je čurák. Psychologické reakcie davu sú na burze rovnaké, ako v divadle: Jeden zívne a zakrátko zívajú všetci. Jeden zakašle a hneď kašle celá sála Su chvile ked to chce hrusku. Na vsetky ostatne je tu vodka
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
TOMxEU
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.10.2006
Vek: 29

PríspevokZaslal: St 30.11.11 23:29Odpovedať s citátomNávrat hore

Ale co som cital tie VPP, tak nedostanem ani polovicu keby nieco. Napr byt mam poisteny na 46 tisic, ale nesplnam zabepecenie B, takze dostanem max 17 tisic, podmienky, podmienky.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.01.2010
Vek: 46

PríspevokZaslal: St 30.11.11 23:46Odpovedať s citátomNávrat hore

Cele postenie je len fraška, podmienky klast to vedia a ked sa niečo stane tak bude sa poistovna vykrúcat a odvolavat na nove podmienky čo stanovila medzi tím po uplinutí podpisania zmluvy, ja som poistenie zrušil hned po roku jak padol socík, a čo by som asi dostal npr. keby mi vychrica zobrala trebarz škridlu alebo vytrhla krov? nič lebo montaže krovov a pokladenie škridly môže robit len firma ktorá má na to oprávnenie
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
TOMxEU
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.10.2006
Vek: 29

PríspevokZaslal: St 30.11.11 23:50Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak jasne, mozu povedat, ze spravca zanedbal udrzbu, ze strecha bola prehnita vlhkostou, ale je lepsie dostat aspon nieco ako nic a za tych par eur rocne to stoji.

Zaslať odpoveď