IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @596
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Po zapnutí PC naskočí(disk boot failure please insert sys

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
adic
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.05.2008

PríspevokZaslal: So 16.08.08 16:39Odpovedať s citátomNávrat hore

Po zapnutí PC naskočí(disk boot failure please insert system disk). Do xp sa dostanem az ked zapnem boot na cd
rom a vložím bootovatelne cd hociake nemusi byt vin xp!na hlasku press any key to start boot from cd nereagujem
a potom sa zapne xp .inak sa neda dostat do xp co robit????

PS: STALO SA TO POTOM CO SOM DAVAL DO PC NOVý HDD.ALE CI TO MA S TYM NIECO SPOLOCNE?????

NASIEL SOM TOTO ALE NEVIEM http://www.poradna.fmg.sk/clanky/prva-pomoc-pre-microsoft-windows-xp-43.html
http://icrontic.com/articles/repair_windows_xp
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Gyrxiur
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.07.2006

PríspevokZaslal: So 16.08.08 20:37Odpovedať s citátomNávrat hore

noo asi si ten novy disk pichol do koncovky, ktora je v poradi pred tvojim systemovym, prehod na doske datove kable diskov medzi sebou a potom skus znova, potom ked tak este kukni do biosu na poradie bootovania. Ak by sa niekomu nepacilo, ze preco nestaci bios, tak preto, aby sa nepomenili pismena diskov, co by bol pruser.

CPU: AMD Phenom II X4 840 MB: ASRock M3A770DE RAM: 2x2 GB DDR3 A-DATA 1600 MHz CL9 HDD: Hitachi 160 GB & Seagate 250 GB & Seagate 2 TB GPU: Gainward GTX 460 1GB GS DVD-RW: ASUS 2014L1T SC: ASUS Xonar DG CASE: ASUS TA663 PSU: Seasonic 500W LCD: Samsung 2253LW
Čo musím dnes spraviť? 1. Vstať z postele, 2. Prežiť, 3. Vrátiť sa do postele...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQMSNSkype
Zaslať odpoveď