IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @595
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dokonalosť v jednoduchosti

Wyse T10 – dokonalosť, na ktorú ste čakali. www.ts.avnet.com

Top novinka v O2 e-shope

Objednajte si dlhoočakávaný Samsung Galaxy S III. V e-shope za 589,63 € pausal.o2.sk

Prejdite do O2

s platbou na faktúru a získajte bonus 50€. Len v e-shope. www.o2.sk

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Po streľbe v Devínskej Novej Vsi zostalo deväť mŕtvych

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
InVader
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.02.2008
Vek: 17

PríspevokZaslal: So 11.06.11 10:22Odpovedať s citátomNávrat hore

Bežný občan si nemôže kúpiť AUTOMAT. Musí to byť automat prerobený ná samostastné dávky..
edit:/ samozrejme občan ktorý ma zbrojny preukaz...

MB:GIGABYTE Z68X-UD3H-B3,CPU:I5-2500k 3.3Ghz,FAN:Coolink Corator DS,GPU:GIGABYTE N570OC-13I,RAM:KINGSTON 8GB KIT DDR3 1333MHz CL9,HDD:SAMSUNG SpinPoint F3 1000GB,DVD:LG GH22NS,PSU:Seasonic S12II-620 620W 80 Plus Bronze,CASE:Fractal Design Define R3 Black Pearl,MONITOR:Samsung S24A350H 24"
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
hornak
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.01.2010
Vek: 46

PríspevokZaslal: So 11.06.11 10:38Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak ked chceš vlastnit samopal a čiže si ho kupit tak mosíš byt v streleckom klube a na zaklade toho si požiadaš o vydanie zbrojneho preukazu na športove účely, dostaneš žiadost v ktorej je kolonka pre lekara ktorí potvrdí tvoj zdravotní stav, podla zakona ta môže ale aj nemusí poslat na psychotestí, potrebuješ vypis a odpis RT, potom ta už len čakajú skúšky pred komisiov na spôsobilost držat a nosit zbraň i strelivo, ja ked som bol na takích skúškach tak na dlhú gulovú zbraň bolo 5 otazok a ked sa jednalo o kratku gulovú zbraň tak bolo 7 otazok, ja som mal 7 otazok lebo som vlastnil kratku gulovú zbraň, ked to uspešne absolvuješ tak sa ti vyda ZP a môžeš si zbraň zakupit podla akehokolvek kalibra čo sa predava okrem špecialných a zakázaných zbraní, volakedy ti na zbraň vydavala policia nakupne povolenie,dnes na to máš zbrojný preukaz

// pridané po 6 minútach od posledného príspevku

InVader napísal:
Bežný občan si nemôže kúpiť AUTOMAT. Musí to byť automat prerobený ná samostastné dávky..
edit:/ samozrejme občan ktorý ma zbrojny preukaz...

To je pravda, ked kupuješ samopal tak ti ho zbrojar prerobí na jednotlivé rany, upravené su na ňom len koníky, sú aj taký šikovný čo si tie koníky vedia zohnat origoš a potom už to striela davkami
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
InVader
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.02.2008
Vek: 17

PríspevokZaslal: So 11.06.11 10:49Odpovedať s citátomNávrat hore

hej ale to už je nelegálne..

MB:GIGABYTE Z68X-UD3H-B3,CPU:I5-2500k 3.3Ghz,FAN:Coolink Corator DS,GPU:GIGABYTE N570OC-13I,RAM:KINGSTON 8GB KIT DDR3 1333MHz CL9,HDD:SAMSUNG SpinPoint F3 1000GB,DVD:LG GH22NS,PSU:Seasonic S12II-620 620W 80 Plus Bronze,CASE:Fractal Design Define R3 Black Pearl,MONITOR:Samsung S24A350H 24"
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
Vlad
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.08.2008

PríspevokZaslal: So 11.06.11 12:09Odpovedať s citátomNávrat hore

načo samopal, aj s obyčajnou berettou 9mm narobíš pekný poriadok, neviete ako je to zo zbrojným pasom? čo všetko treba? ..zaujímali by ma kategórie A (nosenie zbrane na ochranu majetku a zdravia) alebo aj B (len držanie zbrane na ochranu majetku a zdravia)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
kllr007
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.02.2010

PríspevokZaslal: So 11.06.11 13:21Odpovedať s citátomNávrat hore

emer napísal:
čítajte
http://zivot.lesk.cas.sk/clanok/9477/sused-sa-vie-vcitit-do-koze-vraha-z-devinskej-novej-vsi.html

zlaty komanci----

momentalne stat na nich nema ziadne paky, robia si co chcu, achdak co chodi do prace, dodrziava prava, plati dane tak takto trpi... najhorise natom je , ze keby hento robyli biely tak su vsetci pozatvarani, ale romovia / cigani ich sa to netyka, predsa niesme rasisti... jasne, ale rasizmu nieje iba o nenavisti romov/ciganov, ale o diskriminacii ras, a momentalne sa mi zda ze sme diskriminoany my a to poriadne .-..

Nickelback
sedlák
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.07.2007

PríspevokZaslal: So 11.06.11 17:22Odpovedať s citátomNávrat hore

objavil si teplu vodu...

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.04.2008

PríspevokZaslal: So 11.06.11 18:21Odpovedať s citátomNávrat hore

Niekomu tu asi chyba policajny stat.Myslim,ze by ste inac rozpravali,keby ste to zazili na vlastnej kozi.Len tolko o zlatych komancoch.

MB:Gigabyte GA-MA785GT-UD3H ,CPU:AMD Athlon II X3 435,Cooler:NOCTUA NH-U12P SE2, GPU:Sapphire Radeon HD 6670 Ultimate 1GB GDDR5,RAM:2x2GB DDR3 ,HDD ST350041 8AS Seagate (500 GB, 7200 RPM, SATA-II),HDD2,Audio:Asus Xonar U1,CASE:FRACTAL Define R2 (titan grey),PSUCorsair 450W,OS:Win 7 Ultimate 32
david3504
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2008

PríspevokZaslal: So 11.06.11 19:12Odpovedať s citátomNávrat hore

LOL zlatí komunisti ich vytrhli z ich kočovného života, kedy sa každý snažil pracovať aby prežil a bolo slušní, dali im zadarmo byty a plat za prácu v ktorej často krát nerobili nič. Zrazu sek, už im nikto nedá nič len tak, aj za byty si musia platiť tak si spravia osadu, 12 detí a robia bordel. A keďže na dobré sa zvyká ľahko, tak už nikdy asi kočovať nebudú, a kým my nevychováme úplne novú generáciu ktorá sa asimiluje do spoločnosti tak budú takéto prípady. A tiež to nejde len tak z roka na rok, kludne to môže trvať desaťročia...bohužial. Takže sa zamysli nad zlatými komunistami

Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM: 2x 2GB DDR2 800MHz Kingston, HDD: 500GB 5400RPM, Win 7 Home Premium, Mouse: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
emer
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.12.2006
Vek: 18

PríspevokZaslal: So 11.06.11 23:22Odpovedať s citátomNávrat hore

hornak napísal:
Nik ti nebrani v tom abi si si zakupil samopal vz. 58, v prípade napadnutia sa môžeš s ním bránit

nie nemozes sa branit, ked ti pride zlodej domov a zacne ti vykradat byt pred ocami, namieris na neho pistolou, tak z toho mozes mat vacsi pruser ako on, tu nesme v amerike.

zbrojny pas je dobry len na sportove ucely, ziadna sebeobrana.. jedine, ak by niekto po tebe zacal strielat, tak v sebeobrane mozes opätovat (len neviem ako by si potom dokazal, ze on strielal prvy)

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.02.2010
Vek: 19

PríspevokZaslal: Ne 12.06.11 7:51Odpovedať s citátomNávrat hore

Vieš čo, ono mi to pripadá byť také absurdné ako americké súdnictvo... zlodej sa vkradne do domu, lebo chce niečo ukradnuť, následne sa zasekne okno a on sa nemá dostať ako von. Tak je týždeň zavretý v dome a potom keď sa rodina vráti z dovolenky a objavia ho, tak on ich zažaluje, že ich chcel vykradnuť a sa tam zasekol, tak ich zažaluje za to, že mal z toho traumu a čudujsasvete ten súd vyhrá... to isté s tými zbraňami. Ta na jakú riť palovu mi bude doma strelná zbraň, keď s ňou nemožem nič? Ta isto keď mi niekto bude znásilňovať ženu, tak sa vyserem na všetky zákony prírody a spravím mu štyri diery na výfuk (nech to dáva ku.va riadny zvuk). Niektoré zákony v tejto republike sa mi zdajú dosť absurdné...

NB: Lenovo B 560, Intel Pentium dual-core inside P6100, Intel GMA 4500, 2GB Ram, HDD 500 GB 5400 ot/min, LCD 15,6 inch, OS WIN XP SP2
vazovski
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.04.2008

PríspevokZaslal: Ne 12.06.11 9:36Odpovedať s citátomNávrat hore

Zakony su vcelku v pohode,ide skôr o ich interpretaciu zo strany nasich ,,nestrannych a nicim neovplyvnenych sudcov".Zeby pozostatok totalitneho sudnictva?Som presvedceny ze ANO!
Mne osobne sa americke sudny system( anglosasky) paci viac ako ten nas.Myslim to samozrejme vseobecne,lebo ziadny nie je bez bezchybny.

MB:Gigabyte GA-MA785GT-UD3H ,CPU:AMD Athlon II X3 435,Cooler:NOCTUA NH-U12P SE2, GPU:Sapphire Radeon HD 6670 Ultimate 1GB GDDR5,RAM:2x2GB DDR3 ,HDD ST350041 8AS Seagate (500 GB, 7200 RPM, SATA-II),HDD2,Audio:Asus Xonar U1,CASE:FRACTAL Define R2 (titan grey),PSUCorsair 450W,OS:Win 7 Ultimate 32
lucifer666x
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.01.2011
Vek: 20

PríspevokZaslal: Ne 12.06.11 15:42Odpovedať s citátomNávrat hore

kllr007 napísal:
zlaty komanci----

momentalne stat na nich nema ziadne paky, robia si co chcu, achdak co chodi do prace, dodrziava prava, plati dane tak takto trpi... najhorise natom je , ze keby hento robyli biely tak su vsetci pozatvarani, ale romovia / cigani ich sa to netyka, predsa niesme rasisti... jasne, ale rasizmu nieje iba o nenavisti romov/ciganov, ale o diskriminacii ras, a momentalne sa mi zda ze sme diskriminoany my a to poriadne .-..

nie že by som bol rasista ale po mesiaci by som začal na ních strielať a ten článok ma dosť zaujal

CPU : Intel Pentium 4 2,80GHz zvýšený na 3,08GHz RAM : 2 GB DDR , Grafika : ATI Radeon HD3650 512 MB DDR2 128 Bit 800 MHz frekvencia jadra 600MHz HDD : Western Digital SATA 250 GB OS : Windows 7 32bit , Ubuntu 11.10 32bit Wifi Karta : AirLive Turbo-G Wireless Myš : Bezdrôtová SIGMA KMS430 Klávesnica : Bezdrôtová SIGMA KMS430 Webcam & Haedset : Sigma CAM 240 Mobil : SE W395 , SE J108i Cedar
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď