IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @594
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Vyskúšajte Samsung

Hľadáte technológie budúcnosti a skvelý dizajn? Zažite dotyk štýlu. www.samsung.com

Intenzívne zoštíhlenie

Chudnite pohodlne a účinne. Jedinečná technológia ktorá funguje. www.inalinia.sk

Hliníkové profily L, U, jakle

viac ako 1000 profilov skladom od 24 h zaujímavé ceny, doprava zdarma celá SR www.tisicprofilov.sk

Každé ráno jablko.

A tri ďalšie veľmi jednoduché tipy pre rýchle a zdravé chudnutie bez diét! www.news2channel.net

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

po pretaktovani nenabehne os

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
letko
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.11.2007

PríspevokZaslal: Po 23.01.12 22:52Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim taktoval som na zostave uvedenej nizsie, skusim som to rovno hodit na fsb 400 (cital som na viacerych forach ze to mam na supu skusit hodit na tuto hodnotu a malo by to vpohode zvladnut ), moja doska nema nieco tako ako delicka a je tam iba dram frequency s moznostami 667 800 1060 a pod, tak som to dal na 667 kedze logicky ked som dosiel na hodnotu fsb 400 tak sa zvysili aj frekvencia ramiek na rovnych 800 a kedze frekvencia ramiek sa deli 2 tak vysledna hodnota bola 400 cize pomer pri taktovani mi vysiel teda 400:400. Pc mi zacalo vpohode nacitavat ale ked mi zacalo nacitavat windows tak mi to zmrzlo a nic sa nedialo neviete kde moze byt chyba? moze to byt male napatie na procaku alebo na ramkach? moje ramky znesu 2,1V a vtedy bezia na agresivnejsom casovani cl4 na ktorom mi momentalne aj ramky bezia, dakujem vopred za vase odpovede

MB: ASUS P5KPL-E | CPU: Intel Core 2 Quad Q8300 @ 2.5GHz | CPU Cooler: CoolerMaster HYPER212 | VGA: Gigabyte HD4850 512MB DDR3 | RAM: 2 x 1024 MB Corsair TwinX XM2S-6400 CL4 | Sound: Creative Audigy SE | Monitor: Samsung Syncmaster T220 | Case: THERMALTAKE VI1000BWS M9 PSU: SEASONIC SS-500ET-T3 | Mouse: Steelseries XAI | Keyboard: Revoltec Lightboard XL2 | Mousepad: Steelpad QcK+ FNATIC| Headphones: Steelseries Siberia v2
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
SolutiOn
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.06.2011

PríspevokZaslal: Po 23.01.12 23:37Odpovedať s citátomNávrat hore

davaj hodnoty podla seba kazdy kus je iny takze zrejme je pc nestabilny
letko
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.11.2007

PríspevokZaslal: Po 23.01.12 23:47Odpovedať s citátomNávrat hore

lenze hodnoty coho? nb voltaz? cpu voltaz? alebo ramiek?

MB: ASUS P5KPL-E | CPU: Intel Core 2 Quad Q8300 @ 2.5GHz | CPU Cooler: CoolerMaster HYPER212 | VGA: Gigabyte HD4850 512MB DDR3 | RAM: 2 x 1024 MB Corsair TwinX XM2S-6400 CL4 | Sound: Creative Audigy SE | Monitor: Samsung Syncmaster T220 | Case: THERMALTAKE VI1000BWS M9 PSU: SEASONIC SS-500ET-T3 | Mouse: Steelseries XAI | Keyboard: Revoltec Lightboard XL2 | Mousepad: Steelpad QcK+ FNATIC| Headphones: Steelseries Siberia v2
SolutiOn
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.06.2011

PríspevokZaslal: Ut 24.01.12 8:29Odpovedať s citátomNávrat hore

proste skusaj. a zvysuj hodnoty podla seba

// pridané po 8 hodinách 40 minútach od posledného príspevku

zdvihaj FSB pomaly testuj stabilitu a teploty
Zaslať odpoveď