IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @580
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Hliníkové profily L, U, jakle

viac ako 1000 profilov skladom od 24 h zaujímavé ceny, doprava zdarma celá SR www.tisicprofilov.sk

Výpredaj matracov

Zľavy 50% Len do vypredania zásob www.vypredajmatracov.sk

Odstráňte jedy z Vášho tela.

Zbavíte sa únavy, bolestí, alergií, kožných problémov a iných ochorení. www.detoxipan.sk

Najlepšia diéta

Ako sa dá najľahšie schudnúť? Naučte sa tajomstvo účinnej diéty. www.news2channel.net

Toto nerobte: Čo ľudia pred

smrťou najviac ľutujú? Šťastie je neuchopiteľný pocit, no je tak krásny, feminity.zoznam.sk

Ping na IP

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
wolf14
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.12.2005
Vek: 20

PríspevokZaslal: Ne 15.01.12 21:26Odpovedať s citátomNávrat hore

Dobrý večer. Potrebujem script ktorým dokážem opingovať nejakú zadanú IP adresu. Pomocou php funkcií ako exec, system a pod. dokážem spustiť príkaz "ping www.adresa.sk -c5" priamo na servery a výsledok zobraziť, no výsledok sa zobrazí naraz celý po vykonaní 5 pingov (podľa toho koľko sa nastaví). Ja by som potreboval aby sa to zobrazovalo priebežne ako sa to vykonáva, čiže sa mi postupne zobrazí 5 riadkov s odpoveďou na ping a nie naraz po vykonaní. Malo by to vyzerať nejako tak ako to je napr. na www.ping.eu/ping
Skúšal som niečo hľadať po nete no všetko sú len scripty ktoré využívajú funkciu system.
Napadá vás nejaké riešenie ako na to?
Ďakujem

MB:MSI K9NGM3, CPU:AMD Athlon X2 5600+, RAM:1+2Gb 800Mhz Apacer + 2Gb 800Mhz AM1, GK:Palit HD4850 512Mb DDR3 256bit, HDD: Seagate Barracuda 7200.10 250Gb SATA II + Western Digital 250 Gb ATA133, Mechaniky:DVD-RW - Asus DRW-2014L1T, Zdroj:Fortron 400W PFC FSP400-60GLN, TV: LEADTEK WinFast DTV2000 H, Monitor:LG Flatron W2042T, Tlačiareň:HP DeskJet 840C, Mobil: Samsung Galaxy S II, Notebook: Asus M51TA
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQFacebookZobraziť autorove WWW stránky
don jebot
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.04.2008

PríspevokZaslal: Po 16.01.12 10:20Odpovedať s citátomNávrat hore

co tak volat ten script kazdych XX sekund a vypisovat ?

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.12.2006
Vek: 18

PríspevokZaslal: Po 16.01.12 15:59Odpovedať s citátomNávrat hore

urcite ti ten tvoj zapis funguje? ak ma pamat neklame, zapisuej sa to inak

rob pinguj vzdy iba raz a daj to do cyklu, a po kazdom pingnuti vyprazdni buffer (vypise do prehliadacu). takze ti to bude vypisovat realtime

Zaslať odpoveď