IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @580
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Mobilné telefóny Samsung

O krok pred ostatnými v každom okamihu. Presvedčte sa sami. www.samsung.com

Bežme spolu a pomôžme deťom.

Príďte si zabehnúť s ČSOB nadáciou 2.6. od 10tej na Partizánsku lúku v BA. www.csobnadacia.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Royal Canin 2-balenie top cena

Vysoko kvalitné krmivo pre psov a mačky Zvýhodnená cena za dva mechy len u nás www.petanimal.sk

ARES - Distribúcia časopisy

Distribúcia časopisov: Geografia, Barbie Kamarát, Knižná revue, Zornička a iné. www.ares.sk

Pinacle studio 14

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
exampler
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.02.2011
Vek: 16

PríspevokZaslal: So 02.07.11 12:08Odpovedať s citátomNávrat hore

Nedávno som si zohnal tento program. neviem s ním ešte celkom dobre pracovať. Mám takíto problém :

Mám nahraté videá v programe Hypercam 3 vo formáte .avi 1280p x 720p . Vždy keď hociktoré z videí presuniem na časovú os tak sa tam stane asi 2x rýchlejšie . Pritom na časovej osy je roztiahnuté na celej svojej dĺžke. Keď sa to tak zrýchlene prehrá ostane tam ešte polovica videa - seknutá . Zastane na poslednom obrázku až kým nenasleduje ďalší klip v ktorom sa stane presne to isté. Je to tak aj po zrenderovaní.

Mám ešte takú skúsenosť že som od kamaráta stiahol tiež videá z HyperCam 3 .avi ale 1280p x 900p .
Tieto videá v Pinacle fungovali tak ako mali.

Potreboval by som poradiť čo s tým mám urobiť aby sa tie videá prehrali v normálnej dĺžke a rýchlosti.

//Luks:přesun z článků

NB: Hp Pavillion dv7 1170 17" Grafika: ATI Radeon HD 3200 Graphics GPU 256MB CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core Mobile RM-75 2.20GHz RAM: 4GB DDR2 SO-DIMM HDD: 320 GB SATA 7200 ot/min OS: Win 7 64bit / Ubuntu 10.10 64bit
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeGoogle Talk
Zaslať odpoveď