IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @574
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Výpredaj matracov

Zľavy 50% Len do vypredania zásob www.vypredajmatracov.sk

Radi tvoríte z papiera?

Máme pre Vás krásny papier a obrázky na origami, scrapbooking, decoupage, knihy. www.creamia.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Kedy sa oplatí prerobiť auto

na plyn? Nemusíte nevyhnutne hľadať kalkulačku a papier, aby ste si autoviny.zoznam.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

PhpBB - nemožné editovanie index.php

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Reverser
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.10.2011
Vek: 37

PríspevokZaslal: Št 09.02.12 14:51Odpovedať s citátomNávrat hore

Dobry den,
uz skusam pomerne dlho, ale stale som neprisiel na to, ako upravit PhpBB forum. Fórum mám na webe http://www.reverser.6f.sk, bude to fórum o bylinkách a kedže som nanšiel žiadny vhodný motív (štýl) ktorý by súvisel so zameraním fóra, rád by som upravil celý index.php
Stiahol som ti to cez TeleportPro do počítača a cez Macromedia DreamViewer 8 upravil tak, ako sa mi to páčilo . Potom som to publikoval naspäť na server, reštartoval internetový prehliažač klávesou F5, pre obnovu tej webstránky a nenastala žiadna zmena, stále je to fórum také aké bolo od výroby.
Rád by som totiž vyrobil svoj vlastný štýl, aby som nemusel písať dolu na webe, že som použil štýl vyrobený používateľom XY, ale aby som si vytvoril vlastný, s vlastnými tlačítkami, odkazmi a podobne.
Viete mi prosím poradiť, prečo nie je vidieť žiadnu zmenu na index.php (uvodnej stranke webu) aj ked som upravil index.php v macromedia dreamviewer a znovu nahral na server??
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeZobraziť autorove WWW stránky
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.08.2009

PríspevokZaslal: Št 09.02.12 16:34Odpovedať s citátomNávrat hore

premazal si cache stylov?
v administracii Štýly - Templaty - Obnoviť
nastuduj si nieco o uprave phpbb3, neupravuje sa priamo index.php ale v zlozke styles - templates - nazov_tvojho_stylu mas vsetko potrebne (tam to upravis, premazes cache postupom opisanym na zaciatku a takto sa dopracujes az ku finalnej verzii)

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď