IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @357
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ponuka práce doma.

Privyrobiť doma až 800 EUR mesačne. Na vzdelaní nezáleží. Chuť pracovať. www.pracadoma.sk

Detské drevené zábrany

Zábrany na posteľ, schody a do dverí. Tovar skladom. Rýchle dodanie. www.detske-ohradky.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Šetrné pranie značkového

športového oblečenia bez straty elasticity, funkčnosti. Poštovné Zdarma! www.praniemembran.sk

Chceš plat až 2000 Eur?

Ja zarábam z domu a som v pohode! Práca z domu - Nezmeškaj svoju šancu. www.pracadoma.sk

phpbb 2 - cash mod

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
pitbull
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.06.2007

PríspevokZaslal: Ut 23.02.10 13:06Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím,

viem, že už je phpbb3 ale ja som ostal stále na phpbb2...

nakopol som si tam CashMod - CM

no nejako mi v niektorých častiach blbne... a neviem prečo..

keď si otvorím môj príspevok, napíše mi tam normálne koľko mám Cash.. no keď si otvorím príspevok niekoho iného, nieje tam suma... len mena... prečo?

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.04.2010

PríspevokZaslal: Pi 18.06.10 17:21Odpovedať s citátomNávrat hore

asi si neurobil všetky úpravy, ktoré boli potrebné k tomu módu prejdi si to ešte raz
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď