IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @662
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ako zvládnuť účtovníctvo?

Vyskúšajte ekonomický software KROS, pomôže Vám. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Poistenie presne pre Vás

Využite naše komplexné služby, sme tu práve pre Vás - presvedčte sa. www.uniqa.sk

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

PHILLIPS 170S

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
tommy1104
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.07.2007

PríspevokZaslal: Po 18.02.08 12:31Odpovedať s citátomNávrat hore

Mam tento monitor kupovany este v roku 2005 a nema digitalny vstup....grafika ma oba(rarita) ale teraz neviem ci mi pojde nova. Na to sa daju kupit redukcie vsak? Nijako neobmedzuju odozvu atd...?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Po 18.02.08 12:56Odpovedať s citátomNávrat hore

ku vsetkym (aspon s vynimkami som sa zatial nestretol) modernym grafickym kartam, ktore maju 2dvi vystupy (mne dali dokonca aj ku kombinacii normal +dvi jednu redukciu), dodavaju bezne redukcie z klasickych monitorov na digitalny vstup, takze by si nemal mat ziaden problem redukciu odozvy alebo nieco podobne som nespozoroval (skusal som aj jedno lcd, aj klasicke crt)
Jaro
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 08.11.2006

PríspevokZaslal: Po 18.02.08 17:04Odpovedať s citátomNávrat hore

odozva zavisi cisto na monitore a redukcia je v tomto pripade len zmena konektora a ziadne medziobvody prevodu signalu takze tam k oneskoreniu dojst nemoze

CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder
NB HP ProBook 6450b
Zaslať odpoveď