IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @661
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ekonomický softvér KROS

Programy na vedenie komplexnej agendy JÚ a PÚ. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Westend Tower

Kancelárie pre malých i veľkých - prenájom už od 9,50 €/m2/mesačne. www.westendtower.sk

Chcete darček pre svoje dieťa

Odpovedzte na otázky a vyhrajte! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

PZP za 69 € na celý rok

Nikdy neviete na koho na ceste narazíte Vám ale stačí PZP mini len za 69 € / rok www.union.sk

Dala som si poradiť

O moje peniaze je postarané. A o vaše? www.partnersgroup.sk

Philips GoGire Vibe

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
tom-o
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.09.2008

PríspevokZaslal: Ut 11.01.11 1:25Odpovedať s citátomNávrat hore

zdravim, mam spominanu mp3-ku a nejde mi aktualizovat firmware. dostupna je nova verzia ale stale mi vypise chybu, snazil som sa postupovat podla rad napovedy ale to su rady typu "restartuj zariadenie, naformatuj zariadenie, odpoj ho a napoj..." ...na taketo rady nepotrebujem napovedu... co je ale dalsi a podstatny problem, je ze na niektore pesnicky, aj ked su vo formate mp3, tak mi pise, ze nepodporuje dany format. Niekedy su to cele albumy (konkretne 2) a niekedy len jednotlive pesnicky z albumov (tusim asi 4). Pesnicky som ukladal cez MTP lebo cez MSC mi nevytvaralo playlisty. na nefunkcne pesnicky a playlisty som sa pozeral a vo vlastnostiach nebol ziadny rozdiel nez pri funkcnych. samozrejme som mp3-ku niekolko krat formatoval, restartoval ale nic nepomohlo

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 25.08.2007
Vek: 21

PríspevokZaslal: Ut 11.01.11 15:01Odpovedať s citátomNávrat hore

stahoval si firmware s oficialnej stranky vyrobcu?

k tvojmu druhemu problemu: niektore MP3-ky neprehraju hudbu vo vyzsej kvalite ako 256kb/s,kukni to ci nahodou pesnicky ktore ti neju prehrat niesu v kvalite 320kb/s vyžšie...

-Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM:Kingston 2x 2GB DDR2 800MHz, HDD:Seagate momentus 500GB 5400RPM, Windows 7 Ultimate, Mouse: Logitech M325 Golden Trace Lines, Audio: Genius SP-HF1200A,Externý HDD: A-DATA Superior SH02 640GB

-Mobil: Nokia N8-00 Silver/white- symbian Belle 111.030.0609
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
tom-o
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.09.2008

PríspevokZaslal: Ut 11.01.11 15:46Odpovedať s citátomNávrat hore

firmware som stahoval cez Philips Songbird, kde sa vytvaraju playlisty, program sluzi prakticky na spravu zariadenia, synchronizaciu atd... skusim teda firmware stiahnut priamo zo stranky... ku prvemu bodu: prehrava mi pesnicky aj 320kbps... pesnicky ktore mi nejdu maju rozne rychlosti...

Zaslať odpoveď