|
 | | |
| Autor | Správa |
a4000
 Užívateľ
 Založený: 27.09.2006 Príspevky: 315 Bydlisko: Kosice
 | Zaslal: Po 13.07.09 14:22 |   |
| Noobsz DJ napísal: | ešte aby som nezabudol. pre svoj dobrý pocit som v aute menil aj zapaľovacie káble, sviečky a palec rozdeľovača. všetky tie veci aj s tým výfukom som objednal v jeden deň, a na druhý som mal všetko na predajni.
prepáčte ale budem OT. k tým 1,4l motorom. dávnejšie som mal nissan almera 1,4 64kW a nikdy som nemal problém predbehnúť hocijaké auto, keď bolo treba. vôbec som nemal vysokú spotrebu. cca 6l/100km. auto bolo živé aj vo vyšších rýchlostiach. |
japonske auta (motory) su vysokootackove, tie naberaju druhy dych tak pri 4000 ot/min a potom sa kludne nechavaju vytocit az ku 6500 ot/min
ale objem je objem, pokial je auto vyuzivane prevazne jednou, dvoma osobami a prevazne v meste, bez problemov staci 1.4 60-70kW, ale pokial sa na aute vyvaza viac ludi a navyse prevazne mimo mesta, pre komfortnu a bezpecnu jazdu je 1.4 malo...
a k Peugeotu 206, radsej by som bral vyssie uvedenu jazdenku Golf IV (i ked Golfa zrovna nemusim), nez novy Peugeot 206, francuzi nech vyrabaju radsej sampanske a vina  |
_________________ Ak mate nejaky stary 8/16-bit pocitac Commodore/Amiga/Atari ci ine, resp. prislusenstvo k nim a chcete to predat/darovat, prosim ozvite sa na mail a4000(zavinac)post.cz, dakujem | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |