IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @657
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Vyhraj Lego Duplo každý deň

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte! Je to tak jednoduché! www.duplo.lego.com

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Zbavte sa celulitídy

Vyskúšajte novinky s Q10 od NIVEA Viditeľné výsledky už za 2 týždne. www.NIVEA.sk

Zhoď nadbytočné kilogramy

Rýchlo. Jednoducho. Trvalo. Za pomoci naturálnych produktov ! www.janinblog.com

Zaregistruj sa!

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Pridaj sa a vyhraj iPad. www.marketagent.com

Peugeot 206

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
a4000
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.09.2006

PríspevokZaslal: Po 13.07.09 14:22Odpovedať s citátomNávrat hore

Noobsz DJ napísal:
ešte aby som nezabudol. pre svoj dobrý pocit som v aute menil aj zapaľovacie káble, sviečky a palec rozdeľovača. všetky tie veci aj s tým výfukom som objednal v jeden deň, a na druhý som mal všetko na predajni.

prepáčte ale budem OT. k tým 1,4l motorom. dávnejšie som mal nissan almera 1,4 64kW a nikdy som nemal problém predbehnúť hocijaké auto, keď bolo treba. vôbec som nemal vysokú spotrebu. cca 6l/100km. auto bolo živé aj vo vyšších rýchlostiach.

japonske auta (motory) su vysokootackove, tie naberaju druhy dych tak pri 4000 ot/min a potom sa kludne nechavaju vytocit az ku 6500 ot/min

ale objem je objem, pokial je auto vyuzivane prevazne jednou, dvoma osobami a prevazne v meste, bez problemov staci 1.4 60-70kW, ale pokial sa na aute vyvaza viac ludi a navyse prevazne mimo mesta, pre komfortnu a bezpecnu jazdu je 1.4 malo...

a k Peugeotu 206, radsej by som bral vyssie uvedenu jazdenku Golf IV (i ked Golfa zrovna nemusim), nez novy Peugeot 206, francuzi nech vyrabaju radsej sampanske a vina

Zaslať odpoveď