|
 | | |
| Autor | Správa |
marian78
 Užívateľ
 Založený: 19.07.2010 Príspevky: 3
 | Zaslal: St 25.08.10 22:45 |   |
ahojte,
som zaciatocnik a chcel by som sa spytat na nejaky navod ako pdf konvertovat na xml. Googli som a vysledok bol pdfsharp. ale neviem sa dopatrat k nejakemu prikladu pre visual studio 2010 express.
dik marian |
| |
  |
 |
chrono
 Skúsený užívateľ
 Založený: 13.11.2007 Príspevky: 804
 | Zaslal: St 25.08.10 23:44 |   |
A čo presne by sa malo stať pri tom konvertovaní pdf do xml? (lebo môžeš celé pdf zakódovať pomocou base64 a vložiť do nejakého tagu a budeš mať xml súbor, ale to asi nie je to čo chceš). |
| |
  |
 |
marian78
 Užívateľ
 Založený: 19.07.2010 Príspevky: 3
 |
potrebujem to konvertovat koli metadata informaciam ktore obsahuje pdf. Ide o to ze v PDF (montazne) je linknute dalsie pdf (male) v ilustratore a potrebujem vytiahnut cestu k tomu linknutemu (malemu) pdf. A jedine co com nasiel je, ze ak montazne pdf exportnem v acrobate pro do xml alebo xmp , tak tieto obsahuju nielen cesty ale aj podrobne udaje maleho pdf...
A kedze neviem ako vytiahnut priamo tieto "advanced metadata" tak to chcem riesit cez export do xml a potom nasledne citat tieto udaje z xml.
PS: hadam sa mi to podarilo vysvetlit. Dik. |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |