IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @652
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Top novinka v O2 e-shope

Objednajte si dlhoočakávaný Samsung Galaxy S III. V e-shope za 589,63 € pausal.o2.sk

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Ešte ho nemáte?

Výhodné poistenie motorových vozidiel nájdete na našej stránke. www.uniqa.sk

PcForum.sk klan - CounterStrike 1.6 (idealne STEAM)

Zaslať odpoveď
Dobry napad ?

Ano
63%
 63% [ 39 ]
Nie
36%
 36% [ 22 ]
Celkom hlasov : 61

AutorSpráva
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Št 10.04.08 10:50Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim, takze nechcem aby tu zapadol napad vytvorenia klanu tohto fora v obrovskej teme o CSku, tak som vytvoril specialny topic. Videl som tu uz podobne napady, ale nemam pocit ze by to bolo dotiahnute do konca...
Moja otazka znie : je niekto na tomto fore, kto by sa chcel podielat na cskovom klane tohto fora ? Na zaciatok by bolo treba cca 6-7 hracov, aby sme mohli co najcastejsie hravat. Keby bol napad velmi popularny a naozaj by sa nasli ludia, ktorych by to bavilo, casom by sa vybavil server, v tom problem nevidim.
Iste skusenosti s "klan leaderovanim" mam, mohol by som sa toho mozno ujat, ale radsej by som bol, keby sa toho ujal niekto iny kto ma aj viac casu. Mozem s tym pripadne pomahat... zalezi na dohode.
Co sa tyka ligy, na zaciatok by sme mohli skusit nejaku lahsiu ligu, ako napr Undzwei alebo United-games, alebo inu podla chuti.
Poziadavky na hraca ? No idealne by bolo, keby bol hrac vlastnikom steam konta a mal aspon ake-take skusenosti s teamovou hrou. Zo skusenosti viem, ze je lepsie mat slabsich teamovych hracov, ako silnejsich "pub-style" hracov, ktori vedia hrat len proti slabym klanom, ale proste proti skusenejsim nie je sanca. V prvom rade to musi ludi bavit
Ak mate pripadne vy ine napady alebo tak ohladom tejto temy, sem s nimi Dufam ze vytvorenie cskoveho klanu pod vlajkou pc fora nebude vadit Janovi alebo daktoremu inemu z adminov

p.s.: prosim nespamovat a otckovat. bolo by fajn keby pisali hlavne ludia ktori sa o to naozaj zaujimaju
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
TricK
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 07.09.2007

PríspevokZaslal: Št 10.04.08 12:30Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja som hrával istý čas aktívne csko aj nejaké tie turnajíki povyhrávané ale nemá to zmysel. A nevidím dôvod prečo by si mal vytvárať pod menom tohoto fóra. Pretože pochybujem že by ti len tak JanoF sponzoroval klan bez nejakej odozvy maximálne návšťevnosť ... A keď to chceš 4fun vytvárať tak to ozaj nemá zmysel pod týmto menom vystupovať v lige.
Flety
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.11.2006
Vek: 18

PríspevokZaslal: Št 10.04.08 13:19Odpovedať s citátomNávrat hore

trick, jemu nejde o sponzoring ale o to ze tam budu hraci z PCfora teda aspon dufam ze len z pcf....
ja by som mal zaujem no problem je v mojom internete-obmedzenom, no kedze sa pokusam o 4G neobmedzeny tak mozno sa postasti a skusenosti mam len STEM nie

Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5K CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 5-5-5-12 GPU: Saphire ATi Radeon HD5850 Toxic HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: Fortron Epsilon 700W LCD: LG L226W 1680x1050 2ms
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkypeFacebookZobraziť autorove WWW stránky
walther
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 10.04.08 13:45Odpovedať s citátomNávrat hore

TricK napísal:
Ja som hrával istý čas aktívne csko aj nejaké tie turnajíki povyhrávané ale nemá to zmysel. A nevidím dôvod prečo by si mal vytvárať pod menom tohoto fóra. Pretože pochybujem že by ti len tak JanoF sponzoroval klan bez nejakej odozvy maximálne návšťevnosť ... A keď to chceš 4fun vytvárať tak to ozaj nemá zmysel pod týmto menom vystupovať v lige.

jasne, jak pisal drako.. nejde mi o nejaky sponzoring alebo co, to ma vlastne ani vobec nenapadlo. ide mi skor len o to, spojit par ludi z pcfora(nebudeme volat do pcforum klanu dakoho ineho, ne ? ) a trocha sa zabavit jasne ze sa mozme volat aj "Orechove knedle", ale kedze by slo o klan ludi z pcfora, tak som myslel ze ten nazov by bol vhodny
a ci 4fun.. ono financovanie, keby sa to prehuplo do niecoho vaznejsieho, by pravdepodobne aj tak islo hlavne zo zaciatku z penazeniek hracov, casom by sa mozno nasli aj sponzori alebo tak, ale kym nebudu hraci a nebudeme aktivne hravat, tak o tom zatial nema velmi zmysel uvazovat. cize spociatku urcite 4fun, ale nie zas styl "ruuuuush... ups.. konec... tak kto je dalsiiii?". normalne klasicky taktiky a tak, proste klasicky klan zlozeny z ludi z pcfora
inak drako, ten steam podmienkou nie je, ale lahsie sa potom zhanaju superi, servere a tak ale urcite ta len kvoli tomu neodmietneme
.:M@Rt!nKo:.
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.10.2007

PríspevokZaslal: Št 10.04.08 13:58Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja by som sa mozno pridal aj ked som lama a momentalne mam doj3bany prst na ruke takze hrat nemozem...ale to dufam za chvilku vyliecim...Sice nemam steam ale planujem ho kupit...aj ked je 3/4 serverov na Slovensku ns ale aj tak ho kupim...
TricK
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: Št 10.04.08 14:01Odpovedať s citátomNávrat hore

sry za OT ale taky nick ako má hocnocucko na csku moc dobré meno klanu nebude robiť skor si budú myslieť že to je pravý NS
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 10.04.08 14:17Odpovedať s citátomNávrat hore

TricK napísal:
sry za OT ale taky nick ako má hocnocucko na csku moc dobré meno klanu nebude robiť skor si budú myslieť že to je pravý NS
Akoze zalezi na nicku?....sak keby si dam nick ".,!" tak ti to moze byt jedno....nechapem co mas proti mojmu nicku?
walther
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 10.04.08 14:41Odpovedať s citátomNávrat hore

Hovnocucko napísal:
Akoze zalezi na nicku?....sak keby si dam nick ".,!" tak ti to moze byt jedno....nechapem co mas proti mojmu nicku?

prosim, kaslite teraz na nicky a riesme klan, oki ?
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 10.04.08 14:54Odpovedať s citátomNávrat hore

el mariachi napísal:
prosim, kaslite teraz na nicky a riesme klan, oki ?
Jasne jasne ja som sa uz k tomu klanu vyjadril ze je to super napad...pretoze som v zovite v klane na cs-ku nebol takze neviem ako to tam chodi...ale urcite by som bol za....a k tomu nicku som sa len vyjadril pretoze nechapem co ma proti mojmu nicku...asi taka reakcia ako ked si ty dostal ban za nick...
TricK
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: Št 10.04.08 20:12Odpovedať s citátomNávrat hore

No na nicku dosť záleží keď sa jedná o dobré meno klanu ... myslím tým že nicky ako napríklad keď niekto vidí nick dajme tomu 5K1LL3R je každému jasné že je to buď nejaký malý chlapec alebo pravý nonsteamak teraz nehovorím že každý nonsteamak je low .. ale ok ako chceš ale keď už dobré meno klanu či reklame na stránku tak s adekvátnym obsahom!
DareDevil
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.10.2007

PríspevokZaslal: Št 10.04.08 21:55Odpovedať s citátomNávrat hore

Cawko, možno by som sa pridal mam aké také skúsenosti so source aj 1.6, ale je v tom háčik mám 15 takže by som asi nemohol posielať žiadne penieze a mam obmedzeny net od 16:00 do 24:00 a od piatku 16:00 do nedele 24:00 a nemam steam ale kto viem možno by som aj kúpil originalku keby trebalo a niekedy som hrával aj nonsteam asi tak pol roka...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
cs_skillers
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.02.2007

PríspevokZaslal: Pi 11.04.08 15:05Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja sa hlasim ale iba ns

SONY PCG-XG700K
zelo12000
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.01.2008

PríspevokZaslal: Pi 11.04.08 15:24Odpovedať s citátomNávrat hore

V pohode by som do toho siel, aj ked ma asi vobec nikto tu nepozna (na fore). Moj jediny hendikep je strašne neskutočne brutalne low fps, čiže aj keby som chcel lepsie hrat som obmedzeny. Steam mám a aj s klanmi mám skúsenosti (s leadovaním nie). Nový komp je viac než istý, ale budem ho mať tak do mesiaca. Mikrofon mam tiez, steam friends: zelo12000@gmail.com
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
Dzimbo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.04.2007

PríspevokZaslal: Pi 11.04.08 15:29Odpovedať s citátomNávrat hore

ja by som aj mozno isiel ale ako ste vcera vydeli niejesom ziadny total brutal skill ...ale potom na inferne som uz isiel

MB : Intel D946GZIS, CPU : INTEL Core 2 Duo E4500@2,20GHz RAM : Corsair 2 x 1GB 800mhz , VGA : ATI Radeon X1950GT HDD :SEAGATE BARRACUDA 200 GB, DVD-ROM : Optiarc DVD RW AD-7170A, OS : Microsoft Windows XP Professional SP3 PSU : Forton 300W
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkype
walther
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 12.04.08 14:32Odpovedať s citátomNávrat hore

no, takze zatial sa nam tu prihlasil jeden cheater, jeden low fps, jeden obmedzeny net, jeden polamany prst a dzimbo... dzimbo, zatial si horuci kandidat uz len zohnat dalsich...
Zaslať odpoveď