IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @651
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Bežme spolu a pomôžme deťom.

Príďte si zabehnúť s ČSOB nadáciou 2.6. od 10tej na Partizánsku lúku v BA. www.csobnadacia.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Mobilné telefóny Samsung

O krok pred ostatnými v každom okamihu. Presvedčte sa sami. www.samsung.com

pccko.sk

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
sqbo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.01.2010

PríspevokZaslal: St 08.02.12 16:15Odpovedať s citátomNávrat hore

Neskúsil si zavolať priamo na predajňu ? Povedz že nemáš info a že dávaš podnet (predpokladám že na SOIku) a ver že prvé čo bude že ten zamestnanec mu hneď zodvihne telefón a o chvíľu ti zvoní telefón

HDD :Samsung SpinPoint F1 500gb (Silentmaxx® HD silencer rev.2) CASE :Thermaltake VJ2000BWS M5 LCD :20" LG Flatron OS:Windows 7 32bit Fans :Enermax UCTB12 2x, Noctua s12-800, NB : Packard Bell EasyNote LM85 P6100/3GB/ATI5470/320GB
Samsung i9001 (Galaxy S Plus) 140@1800Mhz, SkyHigh 1.4d, Crybernation beta3
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
Daron
Administrátor
Administrátor

Založený: 08.08.2007
Vek: 24

PríspevokZaslal: St 08.02.12 18:14Odpovedať s citátomNávrat hore

Guad242 napísal:
Zdravim, dna 9.1.2012 som odniesol graficku kartu na reklamaciu. Preslo 30 dni a nemam ziadne vyjadrenie ohladom reklamacie. Pan Fuchs uplne ignoruje telefonaty, emaily, telefon si vypina. Co mam teraz spravit? Dakujem za odpoved

Posli pisomne doporucene postou odstupenie od zmluvy a musia ti vratit peniaze. Volat niekam je zbytocne, naco sa s niekym natahovat.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.07.2011

PríspevokZaslal: Št 09.02.12 13:50Odpovedať s citátomNávrat hore

Dneska rano som sa konecne dovolal, peniaze mi vratia na ucet. Dakujem za rady.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Innocent
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.09.2010

PríspevokZaslal: Ne 12.02.12 15:20Odpovedať s citátomNávrat hore

prosim Vas, chcel by som sa spytat co vsetko im treba poslat, ked chcem reklamovat komponent. Mali to na stranke, ktora mi uz dlhsiu dobu vobec nejde otvorit. Treba okrem popisu chyby a komponentu poslat aj nieco ine? Nejaku fakturu trebars, alebo tak...dik
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Ne 12.02.12 15:23Odpovedať s citátomNávrat hore

Táto stránka ti nejde otvoriť? http://pccko.sk/pageset/News.View.aspx?NewsPageId=31887

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Innocent
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.09.2010

PríspevokZaslal: Ne 12.02.12 23:45Odpovedať s citátomNávrat hore

diky tato mi ide, to maju asi novu, lebo tu staru co mam v zalozkach mi neotvori...vdaka
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Po 13.02.12 19:42Odpovedať s citátomNávrat hore

Innocent napísal:
lebo tu staru co mam v zalozkach mi neotvori

Takže ja som kvôli tomu, že ty si lenivý jak prasa, musel ísť na ich stránku a hľadať to?
Odkaz pre všetkých lenivcov - odteraz každá primitívna téma/otázka, ktorá bude niesť znak vašej neschopnosti, skončí v koši. Už ma nebaví robiť za neschopných ľudí robotu.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď