IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @551
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

EPOX liata epoxidová podlaha

Realizujeme liate epoxidové podlahy a priemyselné podlahy www.epox.sk

Sklady, dielne, šatne

Zameranie, dodávka, montáž regálov, kovový dielenský nábytok, kovové skrine. www.kinvest.sk

BiTiTi - váš super obchod

Výpočtová technika, elektronika a spotrebný materiál. Vsetko skladom . www.bititi.sk

Schudla som 15kg za 4 týždne

Zisti tajomstvo perfektnej postavy! Prečítaj si môj príbeh a zisti ako. www.janinblog.com

Nájdite si svoje miesto.

Pozemkové centrum Vám ponúka jedinečnú možnosť vybrať si vysnívaný pozemok. www.pozemkovecentrum.sk

pccko.sk - problemy :D

Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!
AutorSpráva
stiffy
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.04.2010
Vek: 16

PríspevokZaslal: Pi 13.08.10 13:18Odpovedať s citátomNávrat hore

ja som tak chcel objednat no dnes mi akurat prisiel tovar skoda ze nie kompletny (case+ramky nemali na sklade ) a ked som do pccka volal povedali ze je to drahsie ked platis kurierovi. Najlepsie to podla mna mas ako to idem robit ja: pride este case+ramky tak ihned zaplatim prevodom na ich ucet...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
123vos123
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.08.2010

PríspevokZaslal: St 18.08.10 16:59Odpovedať s citátomNávrat hore

ja som objednaval na dobierku ale prišla mi faktura a najprv prišli skoro všetky veci a na druhy deň skrina šak načo posielali dvakrát kuriera?
lampička007
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.06.2010

PríspevokZaslal: St 18.08.10 18:03Odpovedať s citátomNávrat hore

123vos123 napísal:
ja som objednaval na dobierku ale prišla mi faktura a najprv prišli skoro všetky veci a na druhy deň skrina šak načo posielali dvakrát kuriera?
mne tiež takto poslali veci polovicu v jeden deň druhú polovicu v druhý

PC : Doska : Sapphire PI-AM2RS780G Procesor : Phenom 64 9350e 2,00Ghz + SCYTHE MINE rev.b Zdroj : AC Fusion 550W 80Plus Pevný disk : Maxtor DiamondMax 250Gb 7200 ot/min Pamäte : 2x2GB KINGSTON DDR2 800Mhz CL5 VGA : Sapphire AMD Radeon HD 5670 512 Mb Mechanika : SAMSUNG SH223C FAN NOCTUA SH-S12-800 Myš : Logitech bezdrátová LASERKlávesnica : KME Monitor : 17" 1280x1024 75Hz Volant : Logitech MOMO Racing
Fry
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.08.2009

PríspevokZaslal: Pi 20.08.10 14:31Odpovedať s citátomNávrat hore

LOL aj mne...

objednal som CPU, RAM, MB. CPU + RAM prišli v jednom balíku a na druhý deň prišla aj MB (ale ako som ich sfúkol tých kuriérov že kde mi dosku zapotrošili a oni mi ju na ďalší deň doviezli tak som sa im ospravedlnil... )

pýtal som sa či sa dá platiť na dobierku (čiže platba kuriérovi) odpoveď bola že áno... no pri prvom balíku som neplatil tak som si pomyslel že to zaplatím keď príde doska a doska prišla a peniaze nechceli... tak mám doma všetko a zatiaľ nezaplatené.. nechápem tomu.. príde nejaká faktúra alebo ako to mám teraz vyplatiť.?

už som písal aj e-mail ale nejako mi neodpisujú tak neviem...

lampička007
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.06.2010

PríspevokZaslal: So 21.08.10 6:25Odpovedať s citátomNávrat hore

si to nechaj no v pccku majú fakt divné spôsoby platenia a je jedno ako platíš

PC : Doska : Sapphire PI-AM2RS780G Procesor : Phenom 64 9350e 2,00Ghz + SCYTHE MINE rev.b Zdroj : AC Fusion 550W 80Plus Pevný disk : Maxtor DiamondMax 250Gb 7200 ot/min Pamäte : 2x2GB KINGSTON DDR2 800Mhz CL5 VGA : Sapphire AMD Radeon HD 5670 512 Mb Mechanika : SAMSUNG SH223C FAN NOCTUA SH-S12-800 Myš : Logitech bezdrátová LASERKlávesnica : KME Monitor : 17" 1280x1024 75Hz Volant : Logitech MOMO Racing
123vos123
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.08.2010

PríspevokZaslal: So 21.08.10 21:33Odpovedať s citátomNávrat hore

mikimh napísal:
Fakturu ti netreba pretoze pri reklamacii ju nezasielas aspon tak mi to tam povedali . Oni si to zistia podla serioveho cisla.
A zatial som nemal s nimi ziaden problem.

a ty máš akú záruku že ti to opraviakeď nemáš žiaden doklad o kúpe? ti si potom možeš akurát tak honi. .....
Fry
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.08.2009

PríspevokZaslal: Ut 24.08.10 19:23Odpovedať s citátomNávrat hore

lampička007 napísal:
si to nechaj no v pccku majú fakt divné spôsoby platenia a je jedno ako platíš

tak vracať to nebudem, veď to už mám v PC

osobne som písal do Pccka či je možné platiť dobierkou, odpísali mi že áno, zvolil som dobierku, keď kuriéri platbu nechceli tak som písal znova do Pccka že ako to mám zaplatiť a odpoveď som nedostal...

dnes mi prišiel e-mail že mám okamžite zaplatiť prevodom na účet...

to bolo naposledy kedy som niečo bral z takého e-shopu.. už som kupoval spústu vecí ale toto sa mi ešte nestalo čiže z Pcckom už nechcem mať viac dočinenia...

Matq0
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2010

PríspevokZaslal: Ut 24.08.10 19:39Odpovedať s citátomNávrat hore

Dobrý,Ja som objednal z pccka pred 2 tyzdnami a az dneska je napisane ze je to poslane.V Stvrtok mi volali ze graficku ktoru som si objednal uz nevyrábaju, tak som zobral referenčnú ale na stranke nova polozka nenaskočila.Myslíte ze balik pride aj z grafickou?

EDIT: Tu je obrazok : http://img834.imageshack.us/img834/9383/pcckoposlaneedited.png
likvidator
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.08.2010

PríspevokZaslal: Po 06.09.10 14:42Odpovedať s citátomNávrat hore

no ja mam podobnu skusenost pri vybere platby som dal na dobierku ( platba kurierovy ) ale kurier povedal ze to sa jemu neplati balik mi normalne dal takze novu grafiku a ram mam zadarmo v pc .. rozmyslam ci im mam napisat mail ? alebo to nechat tak ci sa oni ozvu
Pistuk_14
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.06.2009
Vek: 18

PríspevokZaslal: Po 06.09.10 14:54Odpovedať s citátomNávrat hore

NE oni ti poslu fakturu mozno tento abo buduci tyzden

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.08.2010

PríspevokZaslal: Po 06.09.10 14:56Odpovedať s citátomNávrat hore

aha OK
Pistuk_14
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 06.09.10 15:01Odpovedať s citátomNávrat hore

Pan Ing.Fuchs ti este napise email

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.03.2010

PríspevokZaslal: Ut 07.09.10 11:21Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim.

Chel by som si objednat nejake komponenty do PC cez tento shop, len co tu citam, tak sa mi to nejako nezda. To dodavaju tovar po 2 tyzdnoch? A splatenim to je ako? Je to najlacnejsi e-shop, preto som si povyberal veci z odtailto, len neviem ci ich aj dostanem. Tak co myslite?
Pistuk_14
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 07.09.10 11:34Odpovedať s citátomNávrat hore

Ako po 2 tyzdnoch ? Ked nemaju na sklade vecicky co potrebujes tak ti ako maju poslat ? Ak som ja objednaval pc tak vsetko prislo na Treti den len Vga nemali na sklade to mi poslali o Jeden den neskorsie
Oni ti potom poslu fakturku a zaplatis

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.03.2010

PríspevokZaslal: Ut 07.09.10 11:37Odpovedať s citátomNávrat hore

Ok, dakujem to som potreboval, lebo niektori vyssie spominali, ye im tovar prisiel po 2 tyzdnoch, preto som sa pytal, a ja by som to chcel mat co najskor doma ked to objednam...a platba prebieha az po dodani tovaru, ano?
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!