IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @648
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Luxusné schody z masívu

Obklad schodov masívnym drevom - jedinečná dominanta Vášho interiéru. www.lutos.sk

Bolia Vás kĺby, svaly, šlachy?

Máte reumu alebo iné podobné ochorenie? DetoxiPan - overený japonský produkt. www.detoxipan.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Pridaj sa a vyhraj iPad. www.marketagent.com

Výpredaj pozemkov Rusovce

Práve teraz akcia na stavebné pozemky iba 9 km od centra BA! www.rusovskysad.sk

Hliníkové profily L, U, jakle

viac ako 1000 profilov skladom od 24 h zaujímavé ceny, doprava zdarma celá SR www.tisicprofilov.sk

PC verzia L.A. Noire

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Rob3Rt0
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.12.2008

PríspevokZaslal: Ne 18.12.11 21:35Odpovedať s citátomNávrat hore

LANLauncher.exe / options / a do command line napis

-npd -str

malo by to ist lepsie, ale bude sa ti stale zobrazovat kurzor mysi, to sa nejako da poriesit, mne to netreba takze neviem
na tu grafiku mas totalne slaby cpu, ja ju mam vytazenu na 50% pri tebe by to malo byt podobne

d&rthak
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.01.2008

PríspevokZaslal: Ne 18.12.11 21:46Odpovedať s citátomNávrat hore

jo grafikca je v tom nevine, ako pri GTA4, procak je tahunom tejto dalsej zlej konvererzie s konzoly... procak na 100 % samozrejme poziadavkach je CPU dual core 2.2 Ghz takze asi tak... tak si pockam na procak a dosku alebo ako pri GTA IV vyde dobry pacht. pochybujem ked o tochto sirotka sa nikdo riadne nestara... tak tieto vianoce bez L.A. : (((

Rob3Rt0 napísal:
LANLauncher.exe / options / a do command line napis
-npd -str

edit: neviem odkial si to vyhrabal ale rapidne to pomohlo aj ked FPS dropy zostali ale aspon je to hratelne : D jedine ten kurzor tam stale vidim

edit2: este toto mi pomohlo https://socialclub.rockstargames.com/profile/support-signin-en.html

turbin
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.12.2011

PríspevokZaslal: Št 29.12.11 16:24Odpovedať s citátomNávrat hore

prosim vas mam original l.a. noire nainstalujem a ked ju spustim otvori sa mi ta tabulka a dam launch game tabulka zmizne a nic.nic sa nedeje skusal som aj najnizsie nastavenia a nic skusal som aj te skratky to str a tak ale nic.myslite ze to moze byt tym ze hra je kupena v rakusku a instalujem ju na slovensku?prosim poradte mi
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď