IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @647
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Každá alergia má svoju príčinu

Čitajte viac o príčinách alergie a ako sa dá s alergiou bojovať. www.detoxipan.sk

IT, PC, WEB služby na kľúč

Počítačové , Webové, Reklamné služby Balíčky služieb -postavte si sami.. www.kellly.sk

Poistenie presne pre Vás

Využite naše komplexné služby, sme tu práve pre Vás - presvedčte sa. www.uniqa.sk

Celebrity v bikinách a bez

retuše: Sú naozaj také sexi? Dennodenne vidíme v rôznych magazínoch a feminity.zoznam.sk

PC se nechce zapnout

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
ondry1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.04.2011

PríspevokZaslal: Pi 01.07.11 16:36Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím, předem se omlouvám pokud jsem zle zařadil temu..
dotaz : Mám jeden pc, když vše zapojím a zapnu tak se pc sice "rozjede", ale tím "rozjede" myslím že běží ventilátory a svítí zeleně.
Ale jinak nic jiného.. obraz se nechce načíst (obrazovka funkční-odzkoušené). Zkoušel jsem i vyměnit grafickou kartu - nepomohlo.
Poraďte prosím. Děkuji moc.
Pokud potřebujete vědět konkrétní hardware napište jak to zjistím, já jsem amater a nevim jak. Dekuji za kazdou po
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Millfox
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.01.2010

PríspevokZaslal: Pi 01.07.11 17:45Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak HW by sa nam zisiel. Aky tam mas zdroj? pozri si nalepku na nom. To je vec z ktorej ide vela kablov na jednom mieste. Chceme znacku a Wattaz.
Ake si tam mal grafiky? Aka je zakladna doska?(model znacka). Inac pravdepodobne chcipla doska.

PC2:Case: Zalman Z9 plus, MB: ASRock Fatal1ty 990FX PRO, CPU: AMD Phenom 965 BOX (RMA!!!), VGA: ASUS ENGTX 470,RAM: DDR3 Corsair Dominator 1600 CL7 4GB, HDD: Seagate Baracuda 7200.12 500GB, Samsung Spinpoint f3 500GB, PSU: Cougar GX 600W, Zvukovka: Asus Xonar DX2, TABLET:G-Pen 450

"Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both." Benjamin Franklin
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď