|
 | | |
| Autor | Správa |
ondry1
 Užívateľ
 Založený: 23.04.2011 Príspevky: 9
 | Zaslal: Pi 01.07.11 16:36 |   |
Zdravím, předem se omlouvám pokud jsem zle zařadil temu..
dotaz : Mám jeden pc, když vše zapojím a zapnu tak se pc sice "rozjede", ale tím "rozjede" myslím že běží ventilátory a svítí zeleně.
Ale jinak nic jiného.. obraz se nechce načíst (obrazovka funkční-odzkoušené). Zkoušel jsem i vyměnit grafickou kartu - nepomohlo.
Poraďte prosím. Děkuji moc.
Pokud potřebujete vědět konkrétní hardware napište jak to zjistím, já jsem amater a nevim jak. Dekuji za kazdou po |
| |
  |
 |
Millfox
 Užívateľ
 Založený: 17.01.2010 Príspevky: 4715 Bydlisko: Michalovce
 | Zaslal: Pi 01.07.11 17:45 |   |
Tak HW by sa nam zisiel. Aky tam mas zdroj? pozri si nalepku na nom. To je vec z ktorej ide vela kablov na jednom mieste. Chceme znacku a Wattaz.
Ake si tam mal grafiky? Aka je zakladna doska?(model znacka). Inac pravdepodobne chcipla doska. |
_________________ PC1: MB:ASRock AM2NF3-VSTA, CPU: AMD Athlon 64 3500+ 2,2GHz @ 2,6GHz, VGA: nVidia Geforce FX 5500, RAM: 3GB, HDD1: IDE WD Caviar 80GB, PSU: Fortron Economy 300W,
PC2:Case: Zalman Z9 plus, MB: ASRock Fatal1ty 990FX PRO, CPU: AMD Phenom 965 BOX (RMA!!!), VGA: ASUS ENGTX 470,RAM: DDR3 Corsair Dominator 1600 CL7 4GB, HDD: Seagate Baracuda 7200.12 500GB, Samsung Spinpoint f3 500GB, PSU: Cougar GX 600W, Zvukovka: Asus Xonar DX2, TABLET:G-Pen 450
"Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both." Benjamin Franklin | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |