IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @644
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

LCD monitor Samsung

Jemné línie, špičkový dizajn a elegancia v každom aspekte. www.samsung.com

Študenti, máme pre vás

výhodné úvery s nízkym úrokom. Slovenská sporiteľňa. Bližšie k Vám www.slsp.sk

Emos SK s.r.o. - Predlžovačky

Predlžovacie prívody, bubny, káble, prepäťové ochrany, časové zásuvky. www.emos.sk

10 uletených spální.

Túžite po večernom úniku zo stereotypu? Máme pre vás niečo - prinášame vám 10 mojdom.zoznam.sk

Hliníkové profily L, U, jakle

viac ako 1000 profilov skladom od 24 h zaujímavé ceny, doprava zdarma celá SR www.tisicprofilov.sk

PC nenabehne

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
1daemon1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.04.2009

PríspevokZaslal: Pi 14.10.11 20:03Odpovedať s citátomNávrat hore

Dobrý deň,

Potreboval som vyčistiť CD-romku (nefungovala, ale to je nepodstatné). CD-romku som vybral, porobil čo bolo treba a dal späť do PC. Zdá sa, že funguje. Problém je ale so samotným PC. Keď som ju dal naspäť a spustil PC, nič na monitore nebolo a počítač iba pískal (stály tón). Skúsil som poriadne pozatláčať všetky konektory a pod. v PC, a teraz už nepípe, ale po spustení stále nemam nič na obrazovke. Komp iba fučí a nič nenabehne.

Vôbec nechápem, čo som tam mohol pokaziť. Dával som si pozor, keď som ju vyberal. Odpájal som len káble zo samotnej CD-romky. CD-romku som vyberal a dával späť viac krát, pretože som skúšal, či funguje. Zakaždým som len zapol PC, skúsil otvoriť a hned som ho tlačítkom vypol.

Prosím fakt súrne o pomoc. . Ďakujem.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.08.2009

PríspevokZaslal: Pi 14.10.11 20:16Odpovedať s citátomNávrat hore

skus zapnut PC bez tej mechaniky
otvaral si ju?

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberZobraziť autorove WWW stránky
1daemon1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.04.2009

PríspevokZaslal: Pi 14.10.11 20:36Odpovedať s citátomNávrat hore

Mechaniku som otváral a nešiel ani bez ani s ňou. Postupne som začal rozoberať PC, kým nešiel. Bola to ako moja posledná útecha a zistil som, že pokiaľ vyberiem jednu z RAM-iek, PC ide. Nechapem prečo, veď s RAM-kou som nič nerobil. Skúšal som 2x zapojiť/vypojiť, vždy v tom istom slote ako aj bola. Žeby som ju nejak porušil pri výmene CD-romky to sa mi fakt nezdá.

// Už to všetko ide, asi 10x som vypájal a zapájal RAMky kým to začalo fungovať.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
Zaslať odpoveď