IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @641
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Zákaznícka zóna Môj Orange

Pozrite si podrobný rozpis hovorov, spotrebu alebo si aktivujte služby. www.orange.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Pridaj sa a vyhraj iPad. www.marketagent.com

Ako schudnúť 10 kg

Ktorý je najlepší spôsob chudnutia? Prečítajte si tipy na boj s nadváhou www.news2channel.net

PC Case power button

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
KeNNi
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.03.2011
Vek: 15

PríspevokZaslal: Ne 03.07.11 22:34Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojťe už mám skoro vymyslený case mod ale mám jeden malý zádrhel. Namiesto toho nepotrebného displeja tam chcem vložiť fan ale pri tom displeji je aj power a reset button. A keď dam het ten displej tak tam je aj power a reset buton takže by som bol rád keby ste mi poradili ako na to alebo aspon nejake stranky/obchody kde sa da takyto power button kupiť ...takisto mám problém aj s usb hubom v predu.

fotka predku: http://imageshack.us/photo/my-images/828/img03081.jpg/
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkype
dixi
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.09.2008

PríspevokZaslal: Ne 03.07.11 22:55Odpovedať s citátomNávrat hore

Musis ho nutne davat dole ? Bolo by to komplikovane davat nove tlacidla lebo by si na ne musel spravit otvor a to na mieru. Lepsie by bolo keby si napr navrtal bocnu stranu predneho panelu ako to ma napr tato skrina,

Ak si sikovny nieco vymyslis aby sa tam tie otvory "stratili"

My PC: MB: Asus P5Q WS, CPU: Intel Core 2 Duo E8400 4Ghz, Cooler: SilentiumPC Spartan 932HE, RAM: 4x1GB 890Mhz Apacer Gold, GPU: XFX 5850 BlackEdition, SSD: Corsair Force Series 3 120GB, HDD: Seagate 7200.11 250GB, PSU: Seasonic S12II 520W, Case: NZXT Alpha & 2x Enermax T.B Silence UCTB12 & NZXT Blue 120mm fan, LCD: LG M2262DP - 22" FullHD DVB-T HD, OS: Windows 7 Pro 64bit, Sp: Logitech X-230, Mo: A4tech XL-750BF, Pad: SteelSeries QcK Mini, Key: Logitech Media Keyboard 600, Joy: Genius F-23.
My Portable: NTB: Acer Aspire One ZG5

V prípade, že na tvoju Súkromnú Správu (SS) nereagujem, založ si tému v príslušnej sekcii na fóre.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď