IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @640
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

ING Konto – elegantné sporenie

Úrok 2% p.a., bez poplatkov Peniaze máte stale k dispozícii www.ingkonto.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Bežme spolu a pomôžme deťom.

Príďte si zabehnúť s ČSOB nadáciou 2.6. od 10tej na Partizánsku lúku v BA. www.csobnadacia.sk

Tlakové postrekovače

Kvalitné ručné postrekovače pre záhradu. Ľahké plnenie a ovládanie. www.gardena.sk

Paypal pomoc

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Hong007
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.10.2007

PríspevokZaslal: Ne 16.01.11 15:05Odpovedať s citátomNávrat hore

Mam bezny ucet pypal mam tam Aktivovanu aj Platobnu Kartu Visa Electron mal som tam 90 eur co som predal nejake veci teraz som si ich chcel poslat na tu Kartu dal som normalne windraw pockaj som 2 dni a mam to ako complete lenze ako som sa prihlasil do internet bankinku nemam tam ziadne peniaze ale paypal ukazuje ze je to complete moze niekto poradit dakujem....

Btw mwm CSOB banku
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Ne 16.01.11 15:08Odpovedať s citátomNávrat hore

Kedy si to dal odoslať? Z paypalu mi išli peniaze dlho, aj medzi slovenskými bankami trvajú prevody deň-dva. Je problém počkať ešte pár dní?

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Hong007
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 16.01.11 15:09Odpovedať s citátomNávrat hore

Dal som to odoslat 14.1. ale na paypale mi to uz dalo zo statusu PEnding na Complete tak mam cakat aj tak este?
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Ne 16.01.11 15:27Odpovedať s citátomNávrat hore

Ty si niekedy posielal peniaze z účtu na účet? Ak by som ja dal vo svojej banke (mám aj ČSOB) odoslať peniaze v piatok, tak by som bol rád, ak by boli v pondelok na účte. A ak by prišli v utorok, ešte stále by to bola štandardná transakcia medzi slovenskými bankami. Keď tie peniaze nebudeš mať v piatok (budúci), tak potom napíš. Dovtedy čakaj.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Hong007
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 16.01.11 15:34Odpovedať s citátomNávrat hore

Hmm okej no raz mi posielali z jedalne zvysne peniazne ked som sa odhlasil a trvalo to tyzdne mas pavdu len som nevedel ako to je s tym paypalom lebo Ked mi ukazovalo na paypali ze COMPLETE tak som myslel zeby peniaze na karte mali byt ale ked je to tak ako hovoris okej budem cakat
Hong007
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 18.01.11 21:14Odpovedať s citátomNávrat hore

peniaze dosli dnes tam je ze do 2-3 pracovnych dni cize ani sa necudujem ze prisli teraz kedze som to poslal v piatok
Zaslať odpoveď