IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @177
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Potrebujete peniaze?

Jednoduché, výhodné a rýchle pôžičky od spoločnosti Profi Credit! www.proficredit.sk

Chceš vyhrať krásny retrobike?

Vyskúšaj Zelenyweb.sk, zazelenaj web a možno získaš super bicykel. www.zelenyweb.sk

WESTEND TOWER

Kancelárie pre malých i veľkých - prenájom už od 9,50 €/m2/mesačne. www.westendtower.sk

Zaujímavé hračky a hry

Výber zo širokej ponuky hračiek a hier pre deti IKEA. www.ikea.sk

Najodvážnejšia stávka

Tipni si a vyhraj luxusný pobyt a ďalšie skvelé ceny s Generali. KebyNieco.sk

Paypal podvodník

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Cobra99
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.10.2009

PríspevokZaslal: Po 30.08.10 16:35Odpovedať s citátomNávrat hore

Jeden chlapík ponúkal na inzeráte PS3 hru. Zaplatil som mu z môjho paypal na jeho paypal, ale hru neposlal a už nereaguje na maily. Mám šancu získať späť svoje peniaze? Ide len o 12 eur, ale aj tak. Čo ak už tie peniaze poslal na iný paypal účet? Pomôže mi v tomto polícia? Dajme tomu, že by nás podvedených bolo viac a už by to bol trestný čin.
Viem, že som spravil blbosť, ale tak hádam niekto poradí.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Nibbler
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.10.2008

PríspevokZaslal: Po 30.08.10 17:36Odpovedať s citátomNávrat hore

paypal ponuka pre pouzivatelov ochranu 45 dni od zaplatenia. Ked sa v tomto obodbi stane nieco preco nie si s tovarom/sluzbou spokojny, resp. bol si podvedeny das o tom vediet paypalu. Oni sa potom skusia skontaktovat s tym na koho sa stazujes ze kde je problem. Ak nereaguje tak mu jednoducho surovo zoberu prachy z paypalu a poslu ich tebe naspat. (ak ich uz nema v paypaly, oznamia ho jeho banke ako podvonika, stale je tu sanca ze dostanes spat € ale uz o dost mensia). Otvor si v PP zoznam platieb, najdi tu o ktoru sa jedna a daj zobrazit jej detaily - dole je v okienku
paypal napísal:
Have a problem with this transaction? We strongly recommend that you get in touch directly with your seller to resolve this.

Otherwise, you can file a report in the Resolution Centre within 45 days of the transaction.

daj sa na to resolution centre a caka ta formular + obkec o co ide (vsetko ingliš samozrejme).

Moze sa ale stat ze tvoju ziadost odmietnu ze akoze si to mas vyriesit sam (stava sa to ale hlavne pri velkych firmach), v tom pripade treba PP vo feedbacku obtazovat 2 mailamy denne
Cobra99
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.10.2009

PríspevokZaslal: Po 30.08.10 17:56Odpovedať s citátomNávrat hore

akože nejaký američan z paypal zavola tomu podvodnikovi, že či je pravda že mi neposlal hru a on sa im prizná? to sa mi nejak nezdá
Nibbler
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.10.2008

PríspevokZaslal: Po 30.08.10 18:10Odpovedať s citátomNávrat hore

nie nie, volat nebudu. V krajinach kde ma paypal sidlo (usa, uk, nemecko a neviem kde vsade...) aj volaju, ale toto bude len pisomne - dotycnemu pride na mail oznamenie ze paypal dostal na neho staznost a nech si to pozrie a napise ako to podla neho bolo. vsetko sa to pise priamo cez PP a archivuje sa to potom. Ked nic nenapise, paypal rozhodne sam.
Zaslať odpoveď