|
 | | |
| Autor | Správa |
XGames
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 16.09.2011 Príspevky: 41 Bydlisko: Bratislava Vek: 30
 |
| J4cky napísal: | Vopred sa ospravedlnujem ze pisem do x rocneho topiku ale prislo mi zbytocne vytvarat novy. Tak v skratke, mam Visa Electron debetnu kartu od SLSP, IB aktivovany, proces verifikovania paypal uctu isiel v poriadku. Som na poslednom kroku v ktorom treba ten 4 miestny kod. Z uctu mi bolo strhnutych 1,5 plus 1 euro. Moja otazka je... resp otazky: Kde najdem ten kod(okrem papieroveho, emailoveho vypisu) priamo v IB slsp? a ked tak ako dlho to trva kym sa ta informacia objavi?
Dakujem  |
v IB pri transakcii s PayPalom mas uvedeny potreby 4miestny kod
popripade si pockaj na papierovy vypis
verifikaciu karty na PayPale mozes spravit kedykolvek |
| |
    |
 |
trooper5
 Užívateľ
 Založený: 22.11.2011 Príspevky: 1
 | Zaslal: Ut 22.11.11 14:40 |   |
Zdravim!
Chcem si aktivovat kartu. V slsp sa neobjavi medzi obratmi 1.5€, ale pri rezervácii. Treba este nieco spravit, alebo uz len cakat, aby sa objavilo aj medzi obratmi. |
| |
  |
 |
HGDS1
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 02.09.2011 Príspevky: 2172 Bydlisko: BA
 | Zaslal: Ut 22.11.11 14:43 |   |
kartu si neaktivujes ale verifikujes.
treba cakat. |
_________________ Use Google before asking dumb questions. | |
  |
 |
dr.etker
 Užívateľ
 Založený: 03.02.2007 Príspevky: 154 Bydlisko: Rimavska Sobota Nizna Pokoradz
 | Zaslal: St 08.02.12 12:56 |   |
Zdravim ... mam Visa kartu Slovenska sporitelna... a vyhodilo mi tuto hlasku : We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.
je mozne ze nemam aktivovanu kartu alebo co je chyba ? dakujem |
_________________ HTML,CSS,PHP,PASCAL,ASSEMBLER,LOGO,HORSET,
JAVA | |
       |
 |
dzulio
 Užívateľ
 Založený: 20.07.2008 Príspevky: 236 Bydlisko: PP
 | Zaslal: St 08.02.12 17:50 |   |
co keby si zavolal do banky ? |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |