IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @639
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Rýchla pôžička pred výplatou

Získajte 25 - 250 Eur ihned. Rýchla online pôžička s nízkym úrokom. www.smspozicka.sk

Súťaž o viac prírody

Pomôžte s Orangeom vyhrať zeleň za 3 300 € pre vaše mesto či obec! www.orange.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Bezpečná investícia

Dlhopisy, cenné papiere? - Nie Pozemky? - Áno www.rusovskysad.sk

Notebook iba za 149,85€, akcia

Dell D410,12.1"LCD, P-M 1.86Ghz, Windows XP v cene, skladom iba 20ks! www.gigacomputer.sk

paypal a ucet

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
senty
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 25.07.2008

PríspevokZaslal: Št 05.11.09 21:58Odpovedať s citátomNávrat hore

bry den,

potreboval by som poradit s paypal uctom
clovek z CZ mi chce poslat peniaze na moj ucet, ale je to medzistatny prevod, takze sa tam stahuju percenta...

navrhol mi pladbu na paypal - ale ja som v tomto zaciatocnik
takze - by som sa chdel informovat,
kolko stoji zriadenie paypal uctu, da sa z neho previest na moj ucet potom bez obmedzenia ?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Gyrxiur
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.07.2006

PríspevokZaslal: Št 05.11.09 22:35Odpovedať s citátomNávrat hore

na prevody medzi uctami mas lepsi paypay, paypal je skor na platenie za tovar v obchodoch na nete, inac ak chces paypal, tak registracia je zadarmo, previest sa da, bez obmedzeni ale az po overeni kreditky

CPU: AMD Phenom II X4 840 MB: ASRock M3A770DE RAM: 2x2 GB DDR3 A-DATA 1600 MHz CL9 HDD: Hitachi 160 GB & Seagate 250 GB & Seagate 2 TB GPU: Gainward GTX 460 1GB GS DVD-RW: ASUS 2014L1T SC: ASUS Xonar DG CASE: ASUS TA663 PSU: Seasonic 500W LCD: Samsung 2253LW
Čo musím dnes spraviť? 1. Vstať z postele, 2. Prežiť, 3. Vrátiť sa do postele...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQMSNSkype
senty
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 05.11.09 22:39Odpovedať s citátomNávrat hore

Gyrxiur napísal:
na prevody medzi uctami mas lepsi paypay, paypal je skor na platenie za tovar v obchodoch na nete, inac ak chces paypal, tak registracia je zadarmo, previest sa da, bez obmedzeni ale az po overeni kreditky

takze v klude sa da spravit, ze si zriadim paypal ucet, potom mi tam ten clovek v CZ posle peniaze a zatial co si overim kreditku si mozem poslat ucet na klasicky ucet doma v SK

a : ten ucet paypal, treba to zriadit na nejakej zahranicnej stranke alebo na sk stranke ? resp...je v tom rozdiel ?
Suit
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.09.2006

PríspevokZaslal: Št 05.11.09 22:45Odpovedať s citátomNávrat hore

Nie nemas pravdu.....Registracia na paypal stoji 1,5€ vstupny poplatok + dalsich 1,5€za overenie karty ktore potom vratia naspat.

senty
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 05.11.09 22:54Odpovedať s citátomNávrat hore

Suit napísal:
Nie nemas pravdu.....Registracia na paypal stoji 1,5€ vstupny poplatok + dalsich 1,5€za overenie karty ktore potom vratia naspat.

neviem neviem - zne mi to cele take pofiderne...si to zriadim, hodim si tam peniaze a uz ich nikdy neuvidim...
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Št 05.11.09 22:58Odpovedať s citátomNávrat hore

senty - ty nikam "nehádžeš" peniaze, cháp PayPal ako nejakého sprostredkovateľa medzi tvojim účtom (kartou) a obchodom. Používajú ho milióny ľudí po celom svete, stojí za nim renomovaná firma, práveže som radšej ak môžem platiť cez PayPal ako priamo cez kreditku/debetnú kartu.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
senty
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 05.11.09 23:53Odpovedať s citátomNávrat hore

shaggy napísal:
senty - ty nikam "nehádžeš" peniaze, cháp PayPal ako nejakého sprostredkovateľa medzi tvojim účtom (kartou) a obchodom. Používajú ho milióny ľudí po celom svete, stojí za nim renomovaná firma, práveže som radšej ak môžem platiť cez PayPal ako priamo cez kreditku/debetnú kartu.

tak som si spravil ten ucet na paypal-e
no nevidim tu moznost poslat cash na ucet, akurat tak na email... :-/
br4n0
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 22.03.2007

PríspevokZaslal: Pi 06.11.09 0:10Odpovedať s citátomNávrat hore

Účet Paypal sa identifikuje e-mailom. Peniaze prídu na tvoj PP účet a následne ich za menší poplatok prevedieš na svoj bankový účet.

lezgy
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.06.2009

PríspevokZaslal: So 07.11.09 22:54Odpovedať s citátomNávrat hore

podotknem ze ten "mensi" poplatok je dost vysoky ale furt lacnejsi ako banka
20E posle 1,03E dole stiahne system
zas na druhej strane paypay...co ja viem, je lepsi ale kym nebude kryty, nic s tym nenarobia ze je lepsi
ale myslim ze ak ches dostat prachy musis mat druhy level uctu ktory je tiez sice zadara ale na prijem penazi nestaci
prvy je personal a druhy ...PREmium ci premier....
ak sa nemylim prachy sice dostanes ale nestiahnes
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Zaslať odpoveď