|
 | | |
| Autor | Správa |
fubu
 Užívateľ
 Založený: 22.07.2011 Príspevky: 123
 | Zaslal: So 17.12.11 18:27 |   |
mám program, v ktorom som mal nacitat veci z dvohc textovych suborov do dvoch poli kazde osobitne ....boli dva subory ktore mali nazov len 2 pismena napr....eu a sr....tie v pohode nacitalo do dvoh poli....potom som nacitaval do poli dva subory, ktore mali dlhsi nazov.....slovicka a slovicka2....a stalo sa ked som dal vypisat polia obidve tak som mal v obidvoch nacitany jeden ten isty subor....potom ked som tie nazvy skratil slovicka zmenil na mu.....a slovicka2 na he....dal som nacitat do poli...tak obe polia boli rozne a spravne nacitali subory.....preco???? ovplyvnuje dlzka nazvu suboru nejako pracu v Pascale s nim???? dakujem za odpovede vopred islo o subory .txt |
| |
  |
 |
Ďuri
 Administrátor
 Založený: 11.08.2007 Príspevky: 3785 Bydlisko: Brno
 | Zaslal: So 17.12.11 18:55 |   |
Asi zalezi na tom, aky pouzivas kompilator, ale minimalne ten stary Turbo Pascal sa bude mozno riadit obmedzeniami, ako mal DOSovsky FS, t.j. nazov suboru je len 8 znakov + 3 znaky pripona. |
| |
    |
 |
fubu
 Užívateľ
 Založený: 22.07.2011 Príspevky: 123
 | Zaslal: So 17.12.11 19:36 |   |
Turbo Pascal 7.0.....v tomto robim
// pridané po 33 minútach od posledného príspevku
no asi to bude v tom....diky za pomoc  |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |